Hoces da se OZBILJNO igras? Da! E pa: NV! Hoces da u kompu imas NESTO sto IZGLEDA kao graf karta? Da! Odlicno: uzimaj crvengacicu (pa te cak izadje jeftinije).
Anandtech i HardOCP su jedini, ali jedini, sajtovi zbog kojih ću promeniti mišljenje o nekom hardveru ili na čiju ću preporuku kupiti nešto za sebe. Godinama kupujem njihove preporuke i uvek je bilo OK.
Testirali su šta su testirali i to su te cifre...
Ima tu još jakih sajtova tipa SilentPCReview, bit-tech, Guru of 3D...
Dal je moguce? Oplele su dve 5870?! DVE? PedesetOsamSedamdeset(slovima)? To je vec ozbiljna izjava. E sad neko sa berze ovo da proveri, samo jos da nadje 2x5870 i 2x460 i tri monitora i..i ..i xD
Jeste al znas kolik osu klokovane te 460 ? Plus izgleda da u ovim slucajevima bolje skaliraju, a i to su 4 igre i neuobicajena rezolucija....
:: :: Dal je moguce? Oplele su dve 5870?! DVE? PedesetOsamSedamdeset(slovima)? To je vec ozbiljna izjava. E sad neko sa berze ovo da proveri, samo jos da nadje 2x5870 i 2x460 i tri monitora i..i ..i xD
Zasto si bre besan dautovicu? Sto mesas sportsko (mada, `nabij klosare` i nije sportski) navijanje, sa hw-om? K`o neko dete, opusti se malo... ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Khm, tortojedu, ako staviš ono `i sam` ispada da si ti to već uradio, ništa loše ne mislim, samo da ti skrenem pažnju na kompoziciju koja može i tako da se protumači.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: A ti si, kao, nekakav qurcev strucnjak za bolesti zavisnosti? Ili si i sam popasao necija (crvenkasta) muda, pa ti se omililo :: ::
Sve tri kartice su fabrički overklokovane. Meni je ovo prvi test u kome su i ove nove igra. Sad, sajt mi je poznat ali nije mi u grupi bitnih. Da li je to tako videćemo koliko za par dana kad i zvanično izađe Mafia II. Bude li ovako pa ima lom da im napravimo...easy
Kome i zbog čega da napravite lom?! Pa dal` ste vi normalni, `ajde da si rekao razbiće Partizan Zvezdu, što u zadnje vreme uredno i čini, al` da kažeš da ćete razbiti nekoga u performansama grafičkih karti sa kojima vi lično nemate ama baš ništa, to je već bolesno, blago rečeno! Pozdrav!
Kontekst je sledeci: doticni MENE tera da jedem mooda, tako da `...i sam..` = `da li to znaci da si licno probao, uverio se da ima dobar ukus pa preporucujes i drugima...?`. Dakle, teoretski, neko drugi je to radio..mozda i on SAM... pa preporucuje (i) na osnovu licnog iskustva (?)...
Bre Raicu, nemoj i ti da me razocaras (medju stalnim ucesnicima Foruma postoje 3 - 4 pismena `lika`. Jedan od njih si ti). Khm, kmh!
:: Khm, tortojedu, ako staviš ono `i sam` ispada da si ti to već uradio, ništa loše ne mislim, samo da ti skrenem pažnju na kompoziciju koja može i tako da se protumači :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: A ti si, kao, nekakav qurcev strucnjak za bolesti zavisnosti? Ili si i sam popasao necija (crvenkasta) muda, pa ti se omililo :: :: :: :: ::
Rečenica stvarno ne može da se protumači na više od jednog načina, a jedini je ovaj koji je naveo u prethodnom postu. U dalju raspravu ne bih da se mešam.
Ma može da se protumači i onako ako si pakostan a ima sigurno i toga.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Rečenica stvarno ne može da se protumači na više od jednog načina, a jedini je ovaj koji je naveo u prethodnom postu :: U dalju raspravu ne bih da se mešam ::
imas li nesto od toga sto toliko hvalis Nv i sto je dizes u nebesa?NEMAS...
budi realan,Nv je trenutno iza...
skaliranje u SLI je uvek bilo bolje nego na CF-u,ali ti tu pobedu Nvidie tako velicas,da je to smesno...
Koliko ljudi poseduje dobar SLI?max 5% clanova,a ne verujem da si jedan od njih... samo trolujes temu i izazivas ljude da se spuste na tvoj nivo ili da te u najboljem slucaju ignorisu(bilo tema gde te nisu zarezivali ni 1%)
svi ostali imaju single karte,JER OVO JE BUDJAVA SRBIJA!!!
kao singl karta ATI je u velikoj prednosti,i to se nece minimum promeniti u narednih nekoliko meseci...Kada NV ponovo bude na vrhu,do mile volje je hvali,a do tada budi realan i batali se FANBOY-izma...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.