Hteo bi na stari komp da stavim TV i radio kartu jer mi se ne kupuje TV aparat posebno za tu sobu a da mi sve kanale pusta dobro odnosno da mi ne koci sliku i da ide normalno glatko. Valjda neki PCI. Imam IKOM kablovsku a komp je sledeci PIII 800mhz, 512mb pc133, voodoo4 4500 32mb agp, AC`97 zvuk, WD 80gb ata-66 i 21` monitor
Zanima me dali ona moze da radi na Christv jer sam cuo od vas da je odlican pa me isto zanima dali mogu da upravljam sa karticom odnosno programom (paljenje, promena kanala, zvuk itd.) preko ATI remote wonder koji ima radio USB konekciju za daljinac? U pitanju je windows xp sp3
ChrisTV je, ajde da kazem, jedan od najboljih software-a, ali nek ti je bog u pomoci u pronalazenju prave verzije koja normalno funkcionise...
:: Hteo bi na stari komp da stavim TV i radio kartu jer mi se ne kupuje TV aparat posebno za tu sobu a da mi sve kanale pusta dobro odnosno da mi ne koci sliku i da ide normalno glatko. Valjda neki PCI. Imam IKOM kablovsku a komp je sledeci PIII 800mhz, 512mb pc133, voodoo4 4500 32mb agp, AC`97 zvuk, WD 80gb ata-66 i 21` monito :: :: Zanima me dali ona moze da radi na Christv jer sam cuo od vas da je odlican pa me isto zanima dali mogu da upravljam sa karticom odnosno programom (paljenje, promena kanala, zvuk itd.) preko ATI remote wonder koji ima radio USB konekciju za daljinac? U pitanju je windows xp sp :: :: hvala na pomoc :: :: ::
Sto se tice daljinca,ne znam.Ima nekih podrzanih,pa probaj.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Hteo bi na stari komp da stavim TV i radio kartu jer mi se ne kupuje TV aparat posebno za tu sobu a da mi sve kanale pusta dobro odnosno da mi ne koci sliku i da ide normalno glatko. Valjda neki PCI. Imam IKOM kablovsku a komp je sledeci PIII 800mhz, 512mb pc133, voodoo4 4500 32mb agp, AC`97 zvuk, WD 80gb ata-66 i 21` monito :: :: Zanima me dali ona moze da radi na Christv jer sam cuo od vas da je odlican pa me isto zanima dali mogu da upravljam sa karticom odnosno programom (paljenje, promena kanala, zvuk itd.) preko ATI remote wonder koji ima radio USB konekciju za daljinac? U pitanju je windows xp sp :: :: hvala na pomoc :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.