i to u subotu popodne, vazi.... usijace im se telefon u ponedeljak ujutru, ne bi me iznenadilo da se niko ne javlja... ma bre, ne verujem dok ne vidim u prodavnici sa izgradjenom reputacijon tipa atom, bench(ili kako se vec sad zove) itd...
Nece ATI jos spustati cene, posto su krenule reklamacije za GTX 460, vec ih samo drzi na istom nivou. Za sada je vraceno 11317 kartica GTX 460 ( do 03.08.2010). Sve mi se cini da je AMD ubacio svoje ljude i hoce da kupi NVidia-u celu i da konacno neko pocne da parira Intelu u prodaji grafickih kartica, ali u svim segmentima. Jedino ce ovako i AMD i Nvidia da prezive, jer ono sto sprema da izbaci Intel, ne odgovara ni ATI-ju ni NVidia-i. Intel sprema 12-jezgreni procesor sa integrisanim grafickim procesorom, koji je po sadasnjem skaliranju jednak 5870. Koristice s 1155 i 2107, s tim sto ce se prvo pojaviti s2107. Najavljena cena od 2600 $ na 10000 kom. i nije tako velika za CPU, GPU i maticnu plocu sa integrisanih 4 GB GDDR5 memorije. Dao Bog pa da odem na prezentaciju u London na moj bivsi fakultet(23.112010), cisto da se setim, kako zive ljudi koji znaju svoj posao. operator
... to smo se mi približili Evropi: kao i kod njih, i kod nas se pojavljuje sindrom vikend pijanstva i onda svi rezultati i cene podležu reviziji nakon prolaska mamurluka u ponedeljak.... a možda sam samo optimsita, počela je i GUČA..... uglavnom, slažem se da je neki brain-aditiv u pitanju.
:: Nece ATI jos spustati cene, posto su krenule reklamacije za GTX 460, vec ih samo drzi na istom nivou. Za sada je vraceno 11317 kartica GTX 460 ( do 03.08.2010) :: Sve mi se cini da je AMD ubacio svoje ljude i hoce da kupi NVidia-u celu i da konacno neko pocne da parira Intelu u prodaji grafickih kartica, ali u svim segmentima. Jedino ce ovako i AMD i Nvidia da prezive, jer ono sto sprema da izbaci Intel, ne odgovara ni ATI-ju ni NVidia-i :: Intel sprema 12-jezgreni procesor sa integrisanim grafickim procesorom, koji je po sadasnjem skaliranju jednak 5870. Koristice s 1155 i 2107, s tim sto ce se prvo pojaviti s2107. Najavljena cena od 2600 $ na 10000 kom. i nije tako velika za CPU, GPU i maticnu plocu sa integrisanih 4 GB GDDR5 memorije. Dao Bog pa da odem na prezentaciju u London na moj bivsi fakultet(23.112010), cisto da se setim, kako zive ljudi koji znaju svoj posao :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.