Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koji monitor do 300 evrica
STRANA 1 OD 1
mandza Koji monitor do 300 evrica 20.12.2006. 23:04 T2864

status: user
broj poruka: 13

Mene sto interesuje je sledece:
1.Vec 5 godina koristim monitor 107E Philips
2.Graficku koju imam je RADEON 9200
E sad,ceo dan cesljam razne site-ove ,da li wide ili obican tft,da li za ove pare 19 ili 20,naravno jedni su za jednu varijantu ,drugi za drugu i tako...
Za sta ja koristim komp,pa sto se tice igrica ne igram ih a ako ih i igram to su iskljucivo sportske PES6 veliki fan i Football Manager 2007,filmove volim da gledam,jer ih danonocno skidam sa neta iskljucivo dvd rip(za mene najbolji kvaliitet)...i naravno za surfovanje po netu....Microsoft Office ponekad....
Koje bi mi vi model preporucili za ovu cenu,nisam mnogo gledao cene a ono sto me najvise interesuje da li je bolje uzeti jacu 19 obican posto sam video da mnogi ne preporucuju wide ispod 20 ili naci neku slabiju varijantu 20 wide...
Hvala....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ibica isti slučaj 21.12.2006. 01:07 #10816

broj poruka: 18

Nalaziš se u istoj situaciji kao i ja, imam 300 evra i tražim da kupim monitor, definitivno sam se odlučio za wide.
Da se nisam obratio ovde na forumu zaleteo bih se i kupio 19 wide, ali MaliAbner mi je skrenuo pažnju i bio je u pravu. Znači wide nikako ispod 20, za te pare ima LG l204wt, ali ja sam se definitivno odlučio za samsung 205bw on je oko 50 evra skuplji ali vredi, sačekaću još mesec dana da skupim pare i kupujem ga (možda mu za to vreme još padne cena :) )
Petar89 Samsung 940BF 2ms 21.12.2006. 10:42 #10830

broj poruka: 423

Preporucio bih vam monitor Samsung 940BF 2ms odlican je imam ga i ja sam licno prezadovoljan sa ovim monitorom.
mandza Re: isti slučaj 21.12.2006. 12:33 #10833

::
:: Nalaziš se u istoj situaciji kao i ja, imam 300 evra i tražim da kupim monitor, definitivno sam se odlučio za wide.
:: Da se nisam obratio ovde na forumu zaleteo bih se i kupio 19 wide, ali MaliAbner mi je skrenuo pažnju i bio je u pravu. Znači wide nikako ispod 20, za te pare ima LG l204wt, ali ja sam se definitivno odlučio za samsung 205bw on je oko 50 evra skuplji ali vredi, sačekaću još mesec dana da skupim pare i kupujem ga (možda mu za to vreme još padne cena :)

U potpunosti se slazemo........i ja sam vise za varijantu 20 wide....e sad uzeo bih ja ovaj LG l204wt ali koliko sam uspeo da procitam sa raznih foruma malo kome je isprve on bio ok..60% korisnika ga je par puta vracalo dok nisu dobili onaj pravi ...tako da i ja definitivno sam odlucio za samsung 205bw...sad valjda mu nece skociti cena posle n.godine :)
MaliAbner Ako imas dovoljno parica ti kupi... 21.12.2006. 21:17 #10851

broj poruka: 7769
SAMSUNGA i prihvati zdravo za gotovo neke falicne pixele ne pokazuju neku od osnovnih boja, i ne zanosi se da ces zameniti monitor ako ti se pojavi sedam komada ne celom ekranu, takav je samsung.
Nije ni LG mnogo bolji ali ni losiji od SAMSUNGA samo stedi na plastici i ergonomiji i to je to.

Molim one koji znaju da se vraca 6-7 od 10 kupljenih monitora da to potkrepe nekim cinjenicama. Pa ljudi da je to tako odavno bi ta firma bankrotirala jer bi vise resursa trosila na popravke monitora nego na proizvodnju novih, sto stvarno nema logike. A da ne spominjemo transportne troskove i slicno, armiju iznerviranih kupaca da ne spominjemo.

Mislite o tome.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

mandza Kupovina 23.12.2006. 08:55 #10915

Odlucio sam,uzimam samsung 205BW,sad me samo interesuje buduci da mi je graficka stara RADEON 9200,jel moze ona da podrzi ovakav jedan monitor(ako uopste ima veze to jedno sa drugim)........
Hvala...
ypow Re: Kupovina 25.12.2006. 21:53 #10969

broj poruka: 2
Ako neko moze nek mi baci mail gde je i pod kojim uslovima uzeo LG 204 WT. Veoma popularan, ali ima i dosta boljki, pa me zanima gde je najbolje uzeti (zbog garancije). Poz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs