Imam problem sa navedenim monitorom, naime kad se upali komp Monitor izbaci poruku: `Non Optimum Mode! Recomended Mode: 1280x1024 60Hz` Probao sam da ubodem Samsung SM 751s i sve radi normalno... nakacio sam 710n na drugi komp radi sve normala... Prebacio sam graficku iz drugog kompa na kojoj RADI i opet isto ni BIOS Post Sceen da pokaze...
Konfiguracija: MB: Asus P5P800 SE GPU: Asus ATi Radeon 9200SE (i sa drugom 9200 isti problem kao sto sam i rekao) CPU: Intel Pentium 4 HT RAM: 2x 256MB DDR2
Da li si probao da postavis preporucenu rezoluciju i frekvenciju osvezavanja dok ti je zakacen drugi monitor? Ako nisi prvo to probaj da budes siguran da nema problema oko podesavanja rezolucije i frekvencije osvezavanja. Ako ni to ne pomogne, onda mozda imas problem sa monitorom.
imao sam isti problem na samsungu 913, upalim komp i neko vreme radi a onda, valjda kada se ugreje monitor izbaci crn ekran i to obavestenje, monitor je sve manje i manje mogao da radi pre nego sto izbaci obavestenje i na kraju je na samom paljenju ekran bio crn sa tim obavestenjem.
monitor je bio van garancije, u samsungovom servisu su mi rekli da bi me popravka kostala oko 50 evra i dobio bih garanciju od 6 meseci na taj rad, tako da sam odlucio da kupim nov monitor a stari monitor sam stavio u oglase na pc berzi i prodao, ovaj sto je uzeo monitor kaze treba mu za delove.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.