Interesuje me TV&FM katra do nekih 50-60 evra Znachi nesto najbolje za te pare stabilnog i udobnog rada sa sto vise mogucnosti izlaza ulaza...... e da klasika daljinski HVAlA
Mozda bi trebao da obratis paznju na mogucnosti kartice da prikazuje DVB-T signal, tj da bude hibridna (analogno, digitalna) a ne da te smena generacije TV signala iznenadi pa da kasnije ponovo pazaris TV karticu.
Evo, samo bih se slozio sa prethodnim predlogom. Kupovinom ove kartice neces pogresiti. Imam istu vec duze vreme i zadovoljan sam. Pre nje sam imao Asus-a sa kojim nisam bio zadovoljan i kasnije ga menjao upravo za Leadtek TV200 expert. Za novac koji si resio da das, ova kartica predstavlja dobar izbor. Naravno, moje misljenje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.