Ako može nako da mi pomogne, pojavio mi se problem sa monitorom i uspešno sam napravio dijagnozu..Problem je u tome sto se slika `trese`, resenje tog problema je to da izvučem DVI kabl iz grafičke ili TVa (Napomena: monitor mi je Benq G2220HDA koji ima VGA izlaz koji je povezan na konvertor pa na DVI izlaz na grafičkoj) pritom mi je povezan i Samsung 32B350 tv..čiji HDMI kabl očigledno pravi problem..da li je moguće da ću morati da koristim ili monitor ili tv? Kako to da tv koji je isključen pravi problem samim tim sto je povezan?
Imam Msi 5670..TV sam non-stop koristio isključivo kao extended desktop, morao bih da menjam kablove svaki put kad bih hteo da pogledam nesto na TVu..ali radije bi i promenio karticu..ako je do nje problem, mozda je i do tva..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.