po meni, ova XFX ne izgleda lose, ova Powercolor je ruzna sa malim ventilatorom, ne znam koliko je efikasan taj kuler, ali 5770 se ne greje nest posebno... Al cena mi je prevelika ta karta ne vredi 200$ imaju 5830 i 460 za te pare.....
Sa ovom cenom nije ima 460 768MB za te pare i 5830.
:: Ne znam zašto vam je cena toliko strašna kad 5770 VaporX košta isto toliko... :: :: Ovo je odlično rešenje za Crossfire jer karte imaju više mesta da dišu.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Priznajem samo Sapphire ili Gigabyte Ostalo nista. Svi nabavljaju od ATI-a i onda pocinju sa skrnavljenjem hladnjaka ili dodataka u kutiji,ja imam Sapphire New Edition i prezadovoljan sam lepa i ladna kao led. Evo linka pa sam zakljuci Pozdrav! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=341
Priznajem samo Sapphire ili Gigabyte Ostalo nista. Svi nabavljaju od ATI-a i onda pocinju sa skrnavljenjem hladnjaka ili dodataka u kutiji,ja imam Sapphire New Edition i prezadovoljan sam lepa i ladna kao led. Evo linka pa sam zakljuci Pozdrav! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=341
sto su asus-u oskrnavili hladnjak i stvili cu core!!sapphire je ok(ali nista nije bolji od ovog asusa+1god manje garancija) a za gigabyte-ne znam bas-gledao sam jednu koja lagano izlazi na 80c
:: Priznajem samo Sapphire ili Gigabyte Ostalo nista. Svi nabavljaju od ATI-a i onda pocinju sa skrnavljenjem hladnjaka ili dodataka u kutiji,ja imam Sapphire New Edition i prezadovoljan sam lepa i ladna kao led. Evo linka pa sam zakljuci Pozdrav! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=341
Npr. ako ima puno audio kartica u kompu i ne moze da stane dual slot karta, a treba mogucnost prikljucivanja tri ili u slucaju xfx eyefinity 5 pet monitora ovo je odlicna solucija. Ja znam vise ljudi kojima bi bas ovako nesto jako odgovaralo.
i svi sada stavljaju slicne hladnjake i daju min. 2 god. garancije.... A za dodatke u kutiji me zabole nisam ih vadio nijednu kartu kad sam kupio, samo je karta bitna...
hm, da. meni bi legla 100% ali za ~100 evra manje. nema razloga da taj kulercic kosta vise od dual slot resenja, cak vise od raznih cu, vapor itd.. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ja znam da se moja 4850 grejala nenormalno sa takvom vrstom kulera. Ovde je vent malo veci, ali ja znam da nikada vise necu uzeti takav tip kartice :).
Klokovana na skoro max nikada nisam video temp vecu od 70 stepeni. A nadgledam stalno svaku komponentu u Kucistu. Iskreno razmisljam se da kupim jos jednu Jel mi na ploci stoji jos jedan slot za dzabe... A da jos jedan problem je CISCENJE kod gore pomenute asusove karte. Za mesec dana ima da je vadis napolje i samo se pitam cime ces da je ocistis,ja sam imao ranije dve 1950 pro i namucile su me,Morao sam zicu da provlacim jer je to katastrofa za odrzavanje!
Da powercolor ima najruznije grafe ina : ) a ni ova XFX nije nista lepsa ima kuler ko moja bivsha X1650pro sapphire samo je jos uzi...
Ovaj kuler sto ima XFX je katastrofa - milim konkreteno na samp `propeler` - elise, proizvode neki `huk` zvuk bri srednjem broju obrtaja koji je mnogima nperijatan...`lepse` se cuje turbina klasicna nego to, bas je neki piskav zvuk...
Kod moje XFX 9600 GT XXX je bio skoro ako ne i isti kuler pa je hladio baš dobro a za zvuk i ne obraćam nešto preterano pažnju. Da je samo jeftinija bila bi dobra kupovina, ovako pored GTX 460 nema šta da traži sa ovom cenom. Pozdrav!
:: Da powercolor ima najruznije grafe ina : ) a ni ova XFX nije nista lepsa ima kuler ko moja bivsha X1650pro sapphire samo je jos uzi.. :: :: Ovaj kuler sto ima XFX je katastrofa - milim konkreteno na samp `propeler` - elise, proizvode neki `huk` zvuk bri srednjem broju obrtaja koji je mnogima nperijatan...`lepse` se cuje turbina klasicna nego to, bas je neki piskav zvuk.. :: :: :: :: Komplexi... :: ::
:: Priznajem samo Sapphire ili Gigabyte Ostalo nista. Svi nabavljaju od ATI-a i onda pocinju sa skrnavljenjem hladnjaka ili dodataka u kutiji,ja imam Sapphire New Edition i prezadovoljan sam lepa i ladna kao led. Evo linka pa sam zakljuci Pozdrav! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=34
E al ga ubode sa tim gigabyte-om. Pa oni su najgori od sve dece, najgore i najbucnije kulere imaju... Asus isto ume lepo da pristedi na kulerima, a da to izreklamira kao unapredjenje...
Sto se ovih kartica tice, ovaj Powercolor sigurno ima da se dere kao blesav. Jes da se 5770 ne greje mnogo, ali sa onolickim ventilatorom ne moze na dobro da izadje :)
tu gigabyte-ovu sto sam gledao kod drugara u kompu je bila na 960/1280(to mu je max)posle pola sata battlefield b c 2 - 81C!!!moja (cu core 950/1300 svaki dan)nikad nije presla 70c a posle sat vremena battlefield b c 2 65-66c.Cuo sam za sapphire vaporx da su ladne i ok su ali taj Gigabyte mi nikako ne mirise!!!
p.s sto se ciscenja tice imam je vec 4-5 meseci i nisam je ni jednom cistio-stvarno nije bilo potrebe!
Narvno da grejanje graficke zavisi od Protoka vazduha u kucistu ja imam LC POWER Pro-Line 919B aequitas. Coolere 2x120mm 1 od 190mm i na napajanju 120mm i Corsair H50 koji hladi q6600(3.3Mhz) odlicno. Ne greje se svaka grafa isto kod svakog. Zavisi ko sta ima i koje kuciste naravno. Jos jedna stvar ja sam moju staru(1950 pro) zbog njenog hladjenja kao ove dve pomenute grafe gore cistio u jednom u mesec ili dva zavisi jer volim da sve bude u najboljem redu izduvavanje makar jer ovakvo hladjenje navlaci prasinu ubi boze ali islo joj je u prilog sto je bila od nezno plave plastike pa sam i mogao da vidim koliko je zaprljana ali kod ovih gore tesko da ces znati(jedino po temperaturi) Stvarno ne znam zasto ljudi kupuju ovakve gore pomenute grafe da bi ustedeli 10-20 evra na losije hladjenje ili na primer dvi ulazu. Kupis ko covek i ne razmisljas. Naravno koliko para toliko i muzike. Ako ne znas sta je dobro gledaj sta je skupo. Pozdrav.
sad nesto gledam po netu, za cenu tih karata se moze uzeti obicna 5770 i neki wrap-around kuler tipa thermalright hr-03, sto je neuporedivo bolje resenje
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.