mrzi me sad da nabrajam, ali to da potera igre, oce, ali da se moze igraju igre to tesko, mozda ove starije od pre par godina, ove nove ima da rade na 10 frejma sa 1.5gb rama i tom celerabom!!
U to ce da ti se najbolje uklopi ova MSI ATI Radeon HD3850 256MB 256bit PCI-E RX3850-T2D256E-OC Cena je oko 50e nova ako mozes da je nadjes.Imam je i tera mi gta 4 na nekim medim-high detaljima bez seckanja na 22`. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
Tu nema smisla stavljati nista jace od recimo 7300GT, 7600GS, X1600/1650Pro i slicno. CPU je suvise slab za bilo kakve danasnje igre, em je single-core, em je Celeron...
:: Treba da narucim grafiku za jadno sokocalo koje je u osnovi ovo :: :: Gigabyte PCI-expres motherboard(Kako mi je receno dno svoje serije ali ima prazan slot za grafiku,radi na integrusi :: :: Intel celeron 2,8 Gh :: :: 1,5 GB DDR2 RA :: :: Codegen 400 W (Danas tuknut inside :: :: Cena do 50 evrejona za graf :: :: Sta bi moglo da potera novije igre,a da se kupi do tog cenovnog ranga?Hvala.
Celeron 2.8 i 3850? Taj cpu ne moze da iskoristi ni 7600GT kako treba a ne 3850, za koji treba minimum neki jaci AthlonX2 ili Core2Duo da bi je iskoristio kako treba.
:: U to ce da ti se najbolje uklopi ova MSI ATI Radeon HD3850 256MB 256bit PCI-E RX3850-T2D256E-OC Cena je oko 50e nova ako mozes da je nadjes.Imam je i tera mi gta 4 na nekim medim-high detaljima bez seckanja na 22` :: Pozdrav : :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: ::
Konfa je jako matora, nema smisla ulagati u nju neke vece pare, tako da uzmi neku jeftinu grafu, po mogustvu 128-bitnu ako ce vec da sluzi za neke igre...
:: :: :: :: Da li bi ova 5450 mogla ici bez velikih lagova,i sa 2GB RAM?
Covek je reko do 50e pa ja reko da dam nesto naj sto moze za te pare. Znam da ne moze da je iskorisim maximux ali kasnije ako npr bude menjao cpu i mb nece morati i grafu da menja. Pozdrav :)
:: :: Celeron 2.8 i 3850? Taj cpu ne moze da iskoristi ni 7600GT kako treba a ne 3850, za koji treba minimum neki jaci AthlonX2 ili Core2Duo da bi je iskoristio kako treba :: :: :: U to ce da ti se najbolje uklopi ova MSI ATI Radeon HD3850 256MB 256bit PCI-E RX3850-T2D256E-OC Cena je oko 50e nova ako mozes da je nadjes.Imam je i tera mi gta 4 na nekim medim-high detaljima bez seckanja na 22` :: :: Pozdrav : :: :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: :: :: :: ::
Za 20-25 evra da kupi najjachi pentijum procesor shto moze da nadje za te pare i 25-30 evra na polovnu grafiku, ne jachu od 8600gt. Verujem da je socket 775 pa mozda podrzi i neki polovan dualcore 2140, 2160.
Da se ne lazemo uopste, ali sad ajd kazi da tera gta iv na full HD sa medium high detaljima, sa nekim dual-core cpuom i da radi na +30 frejma????????????
:: U to ce da ti se najbolje uklopi ova MSI ATI Radeon HD3850 256MB 256bit PCI-E RX3850-T2D256E-OC Cena je oko 50e nova ako mozes da je nadjes.Imam je i tera mi gta 4 na nekim medim-high detaljima bez seckanja na 22` :: Pozdrav : :: Pa to bato nije normalno!!! :: :: ::
:: Treba da narucim grafiku za jadno sokocalo koje je u osnovi ovo :: :: Gigabyte PCI-expres motherboard(Kako mi je receno dno svoje serije ali ima prazan slot za grafiku,radi na integrusi :: :: Intel celeron 2,8 Gh :: :: 1,5 GB DDR2 RA :: :: Codegen 400 W (Danas tuknut inside :: :: Cena do 50 evrejona za graf :: :: Sta bi moglo da potera novije igre,a da se kupi do tog cenovnog ranga?Hvala
Evo sta bih ja uradio da sam na tvome mestu.
Taj Celeron je krs za igrice, veruj mi, namucices se mnogo sa njime-nema smisla uopste ulagati u takvu konfiguraciju.
Imas u oglasima pune Pentium4 za 775 za nekih 30tak evra, koliko se secam, a za ostale pare bih ti preporucio neki 6600GT(imas na oglasima za 10e), ili neki 7600GS(imas na oglasima za 15e)-i za ostatak bih dodao barem jos 512MB rama, pogotovo ako sve to planiras da igras na Windows7.
Najbolje bi bilo da uzmes i prodas sve to, pa sklopis novu konfiguraciju, ali sta je tu je.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.