zanima me kakav je ovaj monitor razmisljam se da ga kupim,kosta 21000 din. da li ima neki bolji ili je i ovaj dobar???
__________________________________ Have faith in your dreams and someday Your rainbow will come smiling through No matter how your heart is grieving If you keep on believing the dream that you wish will come true...`
wide model koji je svakako bestbuy model trenutno, odnos kvalitet/cena
LG Flatron L1900J Fantasy Series - oko 350eur
LG Flatron L1900J Fantasy Series mozda jeste malo skuplji ali kad sam ga video i isprobao pao sam na dupe!!! nepostoji bolji monitor trenutno od njega kada se radi o tn+film panelu, cak sta vise mnogi koji nisu videli specifikaciju bili su ubedjeni da je rec o pva panelu!
puna specifikacija monitora:
Dijagonala / tehnologija - 19 " / a-si TFT/LCD Fizička rezolucija / boje - 1280x1024 / 16.2 miliona Pitch - 0.294 mm Horizontalno osvežavanje - 30-83 KHz Vertikalno osvežavanje - 56-75 Hz Odziv - 4 ms (Gray to Gray) Osvetljenje - 300 cd/m² Kontrast - 1600 : 1 (nova serija 2000:1) Ugao gledanja (H/V) - 170°/170° Bandwidth / potrošnja, 140 MHz / 39W Dimenzije - 417 x 432 x 148 mm Masa - 3.9 kg Specijalne mogućnosti, Input - 2 (Power , Light on/off), Front Soft Touch Stand Lighting, F-Engine, Fine Window (Zoning)
toliko o tome, ako nemas kesa uzmi wide, ako imas uzmi fantasy! na wide monitoru sve izgleda bolje, nemoj da verujes da je wide samo za filmove!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.