Imao si sinoć na oglasima gtx285 za 130e, otišla je dok si reko piksla.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: znaci 5770 i gtx260 deru i 8800gtx i 8800 ultra i sve ostale 9xxx i 8xxx karte : :: :: Jos kad bi se cene regulisale i odmah da pazarim ili gtx 260 ili 5770 :)) :: ::
Jbg a kad resim da trazim po oglasima nedelju dana neku karticu ili cpu nista nema. Ma dobro naletecu na nesto dobro neki put pa cu da pazarim, do tad ce mozda i cene malo da se regulisu
@sky pa predlozi nvidiu ajd sad, to iscekujemo :))) i reko sam ti da ne podevas sa tog lancera a ponajmanje sa tim gtr-om :)))
:: Imao si sinoć na oglasima gtx285 za 130e, otišla je dok si reko piksla :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: znaci 5770 i gtx260 deru i 8800gtx i 8800 ultra i sve ostale 9xxx i 8xxx karte : :: :: :: :: Jos kad bi se cene regulisale i odmah da pazarim ili gtx 260 ili 5770 :)) :: :: :: ::
To je to i to je ogromnoj vecini jasno.Ne komentarisem one mobility,jer to me i ne zanima.Bas me zanima ko ce da tvrdi da nije tako (cisto da zapisem sebi,pa da znam kad nesto pitam,cije odgovore da ne uzimam u obzir).Samo bih se ogranicio da me one tvrdnje `ova je bolja za buducnost` ili `X je danas brza od Y,a sutra ce Y da pocepa X` apsolutno ne doticu,jer ce Y ipak pocepati X,ali MALO SUTRA.
(malo sale nije na odmet.Veliki pozdrav svim forumasima)
ja koliko sam video taj sto je prodavao odustao je od prodaje...
:: Imao si sinoć na oglasima gtx285 za 130e, otišla je dok si reko piksla :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: znaci 5770 i gtx260 deru i 8800gtx i 8800 ultra i sve ostale 9xxx i 8xxx karte : :: :: :: :: Jos kad bi se cene regulisale i odmah da pazarim ili gtx 260 ili 5770 :)) :: :: :: ::
@Gare87 Sad znam brate sta volis ima da ti vadim dusu :) @Dautovic Pa naravno d aje odustao,nije covek lud,zna on sta je prava stvar .) @Gile Kad uzimas GTX460?Moras se otarasiti te tvoje kantice vec jednom i uzeti pravu stvar :)
Nemoj leba ti jer ako pocnem da ti kacim linkove sa ATI pregrevanjem,crkavanjem,BSOD-ovima,losim driverima neces moci da pregledas do sutra..To nece biti roman vec ceo istorijat..Mani se tih detinjarija i skini tu crvenu skramu sa ociju :)
@Dautovic Baci pogled na datum kada je lik postavio temu. 29.04.2010. u to neko vreme su se pojavili famozni nvidia 196.75 drajveri koji su prouzrokovali usporavanje ventilatora na karticama,pregrevanje i u najgorem slucaju crkavanje kartica...Znaci lik je garant tada instalirao `nove` 196.75 drajvere i to mu je napravilo te probleme...Sve probleme koje je naveo su klasicni simptomi tih drajvera. Mrzi me da citam dalje da li je covek provalio u cemu je problem,ali sam siguran da je to u pitanju...Ovde ima ljudi koji su clanovi Bench foruma (OCZ,TheBear...)i ako vas ne mrzi obaveste ljude na Benchu u cemu je problem da ne postuju bez veze.
@DaSickSyst, vrlo moguce da je to problem, decko je kupio novo napajanje i sve odradio ali problem i dalje postoji, kartica ide na reklamaciju tj tek treba da je odnese...
@skyfire, ja sam dao konkretan primer za GTX280? ne razumem zato mi kacis link od stiki teme sa podforuma koji obidjem bar jednom dnevno?! jel poenta da su ljudi koji imali ATI pametniji pa su otvorili jednu temu za sve probleme a ko ima nVidiu svaki put otvara novu temu? shvatio sam onda poentu. Nemoj ti molim te nista da kacis, mogu i ja da kacim a ne volim da se zamlacujem s glupostima ti ako volis udri...
E i nemoj samo sad da se javis sa nekog drugog naloga i da krenes u svoju odbranu ili jos gore da sam sebe hvalis iz treceg lica...
@dautovic Ma samo se ti opusti..To ja testiram tvoje crvene zivce :) E imam nesto da ti kazem ovako ko covek coveku .) Postujem ja kad neko nekog zeli da isprovocira..Ali najvise postujem kada je provokacija proizisla koriscenjem mozga tj da je na mestu.. To sto ti radis na takav nacin je veoma nisko,pokvareno (ubraja se u lose osobine coveka).. Nije problem to sto ti mene optuzujes vec sto si ubedjen da je to tako.. Ja niti sam ikad koristio drugi nalog niti mi pada na pamet da to radim a po najmanje nemam pojma ko ti se obracao i ko podseca na moj nacin komunikacije tj slicnosti u pogledu na IT scenu..Mislis da svi gledaju tako crveno kao ti..Pa i vas je mala grupica tu,mnogi se ne javljaju jer im je jasno sta ce iz toga proizici - Prepucavanje,svadja,GLUPOST! Tebi bi bilo bolje da odrastes i da se manje pecas ne vredjajuci druge i izigravati pavijana..Iskuliraj malo...U najmanju ruku ispadnes ti smesan a ne autor koji postavlja temu
: Tebi bi bilo bolje da odrastes i da se manje pecas ne vredjajuci druge i izigravati pavijana..Iskuliraj malo...U najmanju ruku ispadnes ti smesan a ne autor koji postavlja temu :: :: Aj laku noc i BISTRO. :: Zasto bi autor teme ispao smesan? Sta je u ovpme smesno,tu su grafikoni respektabilne ekipe koja se bavi hardverom...Moze bit da sam glup jer ne znam,ali pojasniti molim.Hvala.
Pa upravo to i ja kazem..Video si da je ovde tendencija da se autor ismejava,mislim na autora koji je temu postavio..Mada nije nista ovde cudno da se ismejava i autor sa sajta gde je test radjen i da se takav isti test proglasi gluposcu..Cim se nesto ne svidi odredjenoj klapi odmah krene pljuvanje kako i autora teme tako i same teme!
@Gile23 Ako ti nabavim ispod zita ali sve regularno i sa garancijom hoces kupiti? Na ispod zita sam mislio dosta povoljnije..Mozes da ustedis 20-30 eur sve zavisi..
:: :: :: :: : Tebi bi bilo bolje da odrastes i da se manje pecas ne vredjajuci druge i izigravati pavijana..Iskuliraj malo...U najmanju ruku ispadnes ti smesan a ne autor koji postavlja temu :: :: :: :: Aj laku noc i BISTRO. :: :: :: Zasto bi autor teme ispao smesan? Sta je u ovpme smesno,tu su grafikoni respektabilne ekipe koja se bavi hardverom...Moze bit da sam glup jer ne znam,ali pojasniti molim.Hvala.
Imam 30 evra i 350 dinara :). Tesko da ja rodim jos 140 evra :). Ako budem kupovao nesto ti ces biti prvi koji ce to znati :). Uostalom hvala na ponudi :). Inace ovu bih prodao za max 65 evra, to ti je 100 evra sa ovim mojim, znaci jos 100 bih morao da dodam :). Imam neke ambiciozne planove pa mosta nesto i bude u skorije vreme videcemo :).
Pozdrav!
:: Pa upravo to i ja kazem..Video si da je ovde tendencija da se autor ismejava,mislim na autora koji je temu postavio..Mada nije nista ovde cudno da se ismejava ni autor sa sajta gde je test radjen i da se takav isti test proglasi gluposcu..Cim se nesto ne svidi odredjenoj klapi odmah krene pljuvanje kako i autora teme tako i same teme :: :: @Gile2 :: Ako ti nabavim ispod zita ali sve regularno i sa garancijom hoces kupiti :: Na ispod zita sam mislio dosta povoljnije..Mozes da ustedis 20-30 eur sve zavisi. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: :: :: :: :: : Tebi bi bilo bolje da odrastes i da se manje pecas ne vredjajuci druge i izigravati pavijana..Iskuliraj malo...U najmanju ruku ispadnes ti smesan a ne autor koji postavlja temu :: :: :: :: :: :: Aj laku noc i BISTRO. :: :: :: :: :: Zasto bi autor teme ispao smesan? Sta je u ovpme smesno,tu su grafikoni respektabilne ekipe koja se bavi hardverom...Moze bit da sam glup jer ne znam,ali pojasniti molim.Hvala.
@Gile Ako ako ,trudi se... Taman i tebe da preobratim u zelembace ,da i ti jednom progledas kao covek :) :) :)
P.S.SAMO DA DODAM ZA PROFIJA KOJI JE SIGURAN 100%,APRO PO TEME SA BENCH FORUMA,DRIVER JE 197.45,NOVI DRIVER,NEMA VEZE SA ONOM VERZIJOM KOJA JE NAVODNO `UBIJALA` KARTE!
Pa ovaj lik (kizzam) sto ima crknuti GTX 280 upravo rece da bas taj 197.45. pravi problem A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pa nije mu crkao vec kaze da je imao problema i da je software-ske prirode.. Zanimljivo je da sam ja i jos par drugara koristili taj driver i nikad se nista nije desilo tako da mi je ta generalizacija malo sumnjiva..Pogotovu sto se momku gasi karta,nije problem samo u pregrevanju..Ti 197.xx driveri su odlicni.. Ja sad koristim 197.77 whql i vrh je..Daje veliki boost,stabilan..
:: Pa ovaj lik (kizzam) sto ima crknuti GTX 280 upravo rece da bas taj 197.45. pravi proble :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: P.S.SAMO DA DODAM ZA PROFIJA KOJI JE SIGURAN 100%,APRO PO TEME SA BENCH FORUMA,DRIVER JE 197.45,NOVI DRIVER,NEMA VEZE SA ONOM VERZIJOM KOJA JE NAVODNO `UBIJALA` KARTE
Evo da ispravim i ja tebe poshtenjachino...U postu #232100 se oberacas Dautovicu i kazes(citiram):`Ja niti sam ikad koristio drugi nalog niti mi pada na pamet da to radim a po najmanje nemam pojma ko ti se obracao i ko podseca na moj nacin komunikacije tj slicnosti u pogledu na IT scenu..`
Misa je editovao svoju poruku i izbrisao postove u kojima si hvalio samog sebe pod drugim akauntom,ali je ostao citat u mom postu #128786 gde sam citirao Misu pre nego sto je editovao poruku (Citat):`Inače, SkyFire nadam se da ti je stigao mail od Mark3z i da ti kažemo da memorišemo ip adrese članova.`
U nastavku teme se polemise o tome kako spreciti pravljenje duplih naloga...Pravljenje visesrtukih naloga si prvo ti pokrenuo na ovom forumu tako da mi je cudno da si tako brzo `zaboravio`.
CISTO DA ISPRAVIM POSHTENJCHINU KOJI NIKAD NIJE PRAVIO DUPLE NALOGE DA BI HVALIO SAMOG SEBE...NE BI BILO LEPO DA ISPADNES JOS I LAZOV.
Hehehehehe.. I sta si sad sa time postigao?Jel to dokazuje da sam cak i tad koristio drugi nalog?!Apsolutne ne!Moj pmaetnjakovicu nemas ti blage veze,tebi je zloba pomutila razum! Jesi ti cuo kad da dva kompjutera dele istu IP adresu? To je moj drugar koga sam ja ovde ubacio i uclanio i koji se upravo zbog te zbrke vise nikad nije oglasio da nebi ispalo kako sam stvarno koristio i dalje.. To sto je Misa ishitreno odreagovao i javno me da kazem `napao` je njegova greska.. Svakako smo posle imali razgovor.. Imam ja ovde jos par drugara koje sam uclanio licno ja i koji se retko kad jave pa jel mi se i to pripisuje kao dupli nalog?E moj majmune jedan,koji si ti pacijent!Toliko si maliciozan i zloban da nemam reci!Za tebe ne da sam postenjacina nego UZOR za postene ljude!Nebih ti bio u kozi jer ja nemam crnu dusu kao ti! Inace i da sam ja imao taj drugi nalog sta imas ti sa tim?Jel mi mozes nesto?Jel mi moze neko drugi?Mozes i ti i tebi slicnima da mi pljunete pod prozor i to ako vam dozvolim! A to prozivanje za druge naloge je sredstvo komunikacije ljudi na nacin koji ne znaju drugacije da koriste svoj mali mozak pa moraju nisko!
E moj ti,da samo znas koliko znam ljudi ovde koji imaju duple naloge a neki od njih su jako cenjeni ,razni poznavaoci hardvera,serviseri,glasnici vesti i sl..I pored svega sto niti se koristim tim putem a znam da drugi rade mene to ne ZANIMA!Cak mi ni ne smeta! A sta je sa tvojim drugim nalogom postenjacino?!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.