ako ti ne treba neka bas mnogo jaka i dobra grafa, evo ja imam GA 8800gt 256mb pa mozemo nesto da se dogovorimo za neke male pare, ali samo ako ti nije frka da cekas malo jer treba i ja neku da nadjem za sebe da kupim novu, za neke normalne parke. Javi na mail ako si za ovako nesto. Pozdrav
:: :: Sta preporucujete da kupim za taj novac, naravno polovno?
Mozes bilo sta da nadjes, ali pazi u zadnje vreme ove 8800GT/GTX dosta prodaju vec popravljane, ili neispravne. Msm da ti je najbolje da uzmes od ovog coveka ovde na forumu, ipak sto je sigurno sigurno je. I uvek karticu prvo testiraj pa onda kupuj. Gledaj temperature, i da nije otvaran kartica..
:: ako ti ne treba neka bas mnogo jaka i dobra grafa, evo ja imam GA 8800gt 256mb pa mozemo nesto da se dogovorimo za neke male pare, ali samo ako ti nije frka da cekas malo jer treba i ja neku da nadjem za sebe da kupim novu, za neke normalne parke. Javi na mail ako si za ovako nesto. Pozdra :: :: :: :: :: :: Sta preporucujete da kupim za taj novac, naravno polovno?
Ova kartica je skroz ispravna i nisam je uzeo polovnu i repariranu, vec iz prodavnice pre neke 2 i kusur godina sa 3 godine garancije, ako ocete mogu svima da je pokazem, samo da dodjete u Nis xD
Pozdrav
:: Ovaj Gare mi deluje ko neka vucibatina, koji još pošten lik stavlja svoju sliku za avatar, jaaako sumnjivo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: hm, za oko 5k jer je jos cini mi se u garanciji. Na mail ako treba jos neke informacije :: :: :: :: A za koliko para prodajes tu 8800GT :: :: :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ovaj Gare mi deluje ko neka vucibatina, koji još pošten lik stavlja svoju sliku za avatar, jaaako sumnjivo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
hahahahahaha, pa da be to i bila fora drugar me slikao i reko mi da stavim naocarke i da budem srpski matrix :)))
Inace jeste kuler je Zalman
:: Pa jes dobro kazes,sa ovom matrix facom i meni malko uliva ne poverenje :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ovaj Gare mi deluje ko neka vucibatina, koji još pošten lik stavlja svoju sliku za avatar, jaaako sumnjivo :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
zaobidji te 8800 sa 256mb i 320mb. Za 50-60 evra mozesh da kupish novu 4670 512mb koja je malo brza ali zato dobijash 3 godine garancije i znatno manjeg potroshacha. Ako nadjesh i 9600gt, kupuj.
hm, 9600....khm....9800.....khm.....8800....khm.....ne greje se toliko 8800 ko 9800
sad malo o ovom atiju, ajd kako moze da bidne 4670 512 ddr3 128bit brza od 8800gt 256mb ddr3 256bit!?!? Nesto si pomesao!? Ali naravno da se isplati da se uzme nova 4670 jer manje trosi i dosta je jeftina, a to 512 je samo mit o duplo vise memoriji koja ti nista nece znaciti za vecu rezoluciju od 16xx, dok khm....khm.....opet mi nesto zastade :) ja sa 256 skoro sve cepam na 16xx naravno bez AA i AF
Zakljucak je ako se uzima nova kartica onda se isplati da se uzme 4670 ako ne bude vise od 6k ili 7k!!
pozdrav
:: zaobidji te 8800 sa 256mb i 320mb. Za 50-60 evra mozesh da kupish novu 4670 512mb koja je malo brza ali zato dobijash 3 godine garancije i znatno manjeg potroshacha :: Ako nadjesh i 9600gt, kupuj :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
ATI 4830-4850, Nvidia 9600GT je takodje odlicna kupovina, 8800 bih iskreno zaobisao, matore su, i znaju da prave probleme. A za novu idealna ti je ova Radeonka 4670 sa 512MB
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Nisi napisao koje to 8800 prave probleme!? Ja nzm za takve probleme sa 8800gt
:: ATI 4830-4850, Nvidia 9600GT je takodje odlicna kupovina, 8800 bih iskreno zaobisao, matore su, i znaju da prave probleme. A za novu idealna ti je ova Radeonka 4670 sa 512M :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: ::
Nije pitanje koje su crkavale i kada (ima i po nasem forumu tema o tome, mrzi me da trazim), pitanje je sta covek najbolje da uzme za ulozeno, a ima boljih i novijih i sa duzom garancijom od 8800. Kada bi mu uletela 9600GT ili neka 4850, to bi bio pun pogodak.
Razumem da bi tebi ovo idealno leglo, kome ne bi kada hoce da proda karticu, ali... Uvek ima to famozno ali
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Samo 4830(4600 din-5000 din), 4850(5200-6300 din) ili NVIdia 9800 GT, ali samo MSI, Gainward ili Omicron ili EVGA. Sve ostalo je malo mnogo precenjeno. Realno, imao si u Pin-u u NS za 6400 din 4850 novu, ali sa godinu dana garancije. Znam da su problematicni bili memorijski moduli na tim grafickim, pa uvek, kada prodajem konfiguraciju, smanjim brzinu memorije za 100-200 Mhz, a dignem gpu za 100-150 Mhz. Cisto da ljudima duze traje grafika. operator
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.