260-ka je 65nm znaci 192SP... e sad mogao bih mozda da je menjam za 4870 glavu za glavu! Razlog je veoma jednostavan - ploca podrzava CF i kasnije ukoliko bi mi sinulo da stavim jos jednu takbu ili 4850 mogao bih za razliku od 260-ke de ne mogu SLI na P45! E sad kopka me to sto je 4870 verzija sa 512MB tj ova http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=76, dok moj GTX ima 896MB! Da li vredi ovo raditi i koja je razlika izmedju performansi danas (posto se davno raspravljalo o tome, sada ima novihih drajvera za ATi koji su ovu kartu ubrzali koliko su mogli)?
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: da sam na tvom mestu. Mislim neces nista dobiti, karte su tu negde, sem ako bas planiras crossfire, ali onda bih ja isao pre na neku 5770... :: :: ::
Nema svrhe da menjaš, a i cross sa dve 4870 je blesav, 48xx serija previše troši za tu varijantu, u idle bi ti vuklo ko neka solidna karta u load. Dve 4770, 5750, 5770 već ima smisla.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.