Ovako, za jedno metar dana bi trebao da uzmem Braviu, jos jednu :))), ali FullHD...itd...bla...bla. Pa posto ovaj tv ima x.y. i deep color, moram da nabacim HDMI kabl v1.3 zbog tog x.y. i deep color. Jer cu preko njega vozati komp.
Ali kako god okrenem pcb ili itsvet ili par prodavnica sve sa sajtom, ni na jednom ne vidim opis da li je 1.3. Osim onog philips koji za 1.5 metara kosta 2000 dinara u tehnoganciji, ali ni za njega ne pise da li je 1.3.
Tako, rokajte preporuke, i naravno da je kvalitetniji kabl. Pogledao sam L*go-v sajt, ali vise nije onaj koji je bio. Sad je sve nesto.....bem li ga, solutions? Gde nestade sve ono?
ja takodje, pa normalno da je 1.3...nije 1.3 tako nov standard bas...slobodnu uzimaj italijanski su kablovi. Kod opstinskog suda na novom bg-u se nalaze ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
Eeee.... a ja se patima da nadjem negde prelaz HDMI-chinch da povezem zvuk sa kompa na HiFi pojacalo.... nema sanse! Niko ne zna... :( Ima kazu u inostranstvu..... Bzvz!
A jel ti HiFi pojacalo ima digitalni ulaz? Ako POJACALO nema digitalni ulaz onda nemoze HDMI - CINC a ako ima digitalni ulaz onda javi
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
:: Eeee.... a ja se patima da nadjem negde prelaz HDMI-chinch da povezem zvuk sa kompa na HiFi pojacalo.... nema sanse! Niko ne zna... :( Ima kazu u inostranstvu..... Bzvz :: :: ::
Svi hdmi su trenutno 1.3 standard jer je 1.4 tek u razvoju i pojavuce se na novijim plocama,ali nemoras da brines jer ce biti kompatibilni sa 1.3 hdmi.Inace ja imam hdmi od 15 metara kupljen u Subotici prosle godine i preko tavana mi je povezan pc sa tv.Platio sam ga oko 1500 din ali sam cekao narudzbu iz kine tri nedelje.Ako je neko mislio da se sa povecanom duzinom kabela gubi na kvalitetu slike mogu da ga demantujem jar je slika odlicna.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.