izvinjavam se zbog blagog offtopica, ali razmisli dobro da li ti se isplati. ima perfektnih ogromnih CRT monitora za smesno male pare. popravka lako moze da bude skuplja od zamene ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
sta se desava sa monitorom? btw, ukucaj u oglasima PCB `CRT monitor`, izbacice ti servis monitora, a video sam i EIZO 21` za 35eu, na kraju oglasa ako nije prodat...
:: :: Treba mi servis za CRT monitor, u Beogradu :: :: Hvala
Monitor je radio normalno do danas, a kada sam ga upalio slika na ekranu je pocela da se nasumicno zatamnjuje i osvetljuje, cuknuo sam monitor sa strane i primetio da kako ga cuknem tako se taj problem ponavlja, a i kada ne diram monitor isto se desava u nekim neravnomernim vremenskim razmacima, u jednom trenutku ekran je pobeleo i monitor je prestao da radi, nije hteo da se upali, kada sam ga iskljucio na on/ off prekidac, stand-by lampica je nastavila da treperi sto mi je bilo cudno, monitor sam ostavio ugasen nekoliko minuta i sada ga upalio, i opet radi, ali se zatamnjivanje i osvetljavanje nastavilo
EIZO 21` nije FLAT ali je profi monitor. Ima dva ulaza, jedan je sa BNC konektorima (imam kabal za njega) a drugi je neki veci VGA(nije klasican i nemam kabal za njega). Monitor je potpuno ispravan, slika na njemu je perfektna. Pogledaj detaljnije na netu. Ako ne budes popravljao tvoj CRT ovaj moze da ide za 35EUR. 0642957900 Bojan
^ Hvala na ponudi, ali mi treba nesto sa dva standardna vga ulaza, jel ce mi oba biti u funkciji, tako da posto taj monitor ima malo `ne standardne ulaze` to mi ne odgovara, verovatno postoje takvi kablovi ili adapteri, ali ne juri mi se po gradu danima trazeci to, a i pitanje da li bi ih uopste nasao, hvala Bojane u svakom slucaju.
:: EIZO 21` nije FLAT ali je profi monitor. Ima dva ulaza, jedan je sa BNC konektorima (imam kabal za njega) a drugi je neki veci VGA(nije klasican i nemam kabal za njega). Monitor je potpuno ispravan, slika na njemu je perfektna. Pogledaj detaljnije na netu. Ako ne budes popravljao tvoj CRT ovaj moze da ide za 35EUR. 0642957900 Boja :: :: ::
^ Prvenstveno sam trazio servis ali je tema `skliznula u kupovinu` posto mi clanovi foruma kazu da je servisiranje ne isplativo, mada mene i dalje zanima da li negde u Beogradu postoji dobar servis za CRT monitore.
Nisam iz BG-a,ali po tome sto si napisao kontam da kvar moze da ti odradi i `obican`RTV servis,jer je u pitanju hladan lem,los kontakt nekog od konektora,zaprljani trimeri...gde ne treba neko vece poznavanje striktno vezano za monitore.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: Prvenstveno sam trazio servis ali je tema `skliznula u kupovinu` posto mi clanovi foruma kazu da je servisiranje ne isplativo, mada mene i dalje zanima da li negde u Beogradu postoji dobar servis za CRT monitore :: :: @Daum :: poslao sam ti e-mail vezano za monito ::
Ja sam trenutno u vremenskom deficitu a i nisam iz Bgd-a, ta investicija mislim da je neisplativa obzirom na manifestacije, smrdi mi na VN stepen ali ti najbolje znas. Preporucio bih ti TV servis ELEKTROMODUL, ul. Studentska ne znam broj, kod studenjaka na NBgd, tel. 3190080, pozovi i trazi Zorana, kazi mu sta te muci i on ce ti pomoci, kolega je extra majstor! Drugi je u Kotezu, ul je Sutjeska ili tako nesto, TV servis EKRAN, kolega Rade 0641140142, takodje dobar i posten majstor koji zna svoj posao! Pozovi i njega pa se dogovorite. Nadam se da ce ti neko od njih pomoci da resis problem. Pozdrav svima!
Nisam se setio za VN,ali mi je cudno za to cukanje,ili se to nasumicno desava bez obzira na cukanje,tako da to mlcenje nema uticaja na kvar,hm Eh da sam blizu tog monitora da ga ja odalamim,hehe! Jednom davno sam tako odalamio neku 15-ku i umrtvio sam je trenutno
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ja sam trenutno u vremenskom deficitu a i nisam iz Bgd-a, ta investicija mislim da je neisplativa obzirom na manifestacije, smrdi mi na VN stepen ali ti najbolje znas. Preporucio bih ti TV servis ELEKTROMODUL, ul. Studentska ne znam broj, kod studenjaka na NBgd, tel. 3190080, pozovi i trazi Zorana, kazi mu sta te muci i on ce ti pomoci, kolega je extra majstor! Drugi je u Kotezu, ul je Sutjeska ili tako nesto, TV servis EKRAN, kolega Rade 0641140142, takodje dobar i posten majstor koji zna svoj posao! Pozovi i njega pa se dogovorite. Nadam se da ce ti neko od njih pomoci da resis problem. Pozdrav svima :: ::
Hvala golopile, pozdrav i za tebe! Ovakve manifestacije su tipicne za problem sa bliderom na VN trafou kada napon za G2 pocinje da divlja zbog raznoraznih razloga. Daj Boze da je hladan lem na podnozju trafoa ali ako je u trafou tu pomoci nema, mora nov a za te pare ako ga nadjes mozes kupiti polovan LCD 19`!!! U svakom slucalu pozvati ove doktore da daju dijagnozu da ne nagadjamo sta bi moglo biti. Pozdrav!
:: :: :: :: Prvenstveno sam trazio servis ali je tema `skliznula u kupovinu` posto mi clanovi foruma kazu da je servisiranje ne isplativo, mada mene i dalje zanima da li negde u Beogradu postoji dobar servis za CRT monitore :: :: @Daum :: poslao sam ti e-mail vezano za monito ::
:: Što si meni slao PM za monitor, ne razumem :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prvenstveno sam trazio servis ali je tema `skliznula u kupovinu` posto mi clanovi foruma kazu da je servisiranje ne isplativo, mada mene i dalje zanima da li negde u Beogradu postoji dobar servis za CRT monitore :: :: :: :: @Daum :: :: poslao sam ti e-mail vezano za monito :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.