Danas mi stize graficka ASUS A9550GE/TD/128MB/128bit/ i treba da je instaliram! Jel moze neko detaljno da mi objasni sta treba da radim i gde da skinem drivere, ovo mi je prvi put! Sad trenutno koristim GF2MX400 Hvala!!!
sorry za spam, ali goru graficku u zivotu nisam imao... ja kad odem na ATi sajt da skinem drajver za neku graficku, smorim se ko bulja, nego lepo u google otkucam ime operativnog sistema, pa A9550GE download, a mozda ti je i lakse da odes na http://support.asus.com/
Ja, bogami, jesam. Pre tog ASUS-a, s kojim sam se prvi put ko čovek igrao, imao sam čuveni GeForce 5200 S(hit)E(dition). Ja ne znam šta je to smarajuće na AMD-ATi sajtu? Na nVidijinom je stvarno mnogo drugačije i manje smarajuće.
A, ti kolega Duško iz NS-a, odradi sledeće. Deinstaliraj drajver od DžiForsa. Skini sa Guru3D-a Drajver Sviper:
Sto te je zajeba,pa ako nije ocistio korene nece da mu bude dobro,a posto vidim same predloge(osim tvog)za add or remove program 99% ih nije odradio kako treba.
Ma, zaznuo me je što je napisao svoj post da je uspeo, dok sam se ja patio da mu sve natenane objasnim u svom. Ništa više. Ako je uspeo super, a ako nije (kako ti smatraš), ne gine mu nova zajebencija.
ne popravljaj ako nije pokvareno. tek ako budes imao neke probleme pocisti iz add/remove programs drivere od obe karte, proteraj driver cleaner tacno kako kaze njegov readme fajl pa instaliraj Catalyst 9.3, to ti je najnoviji driver za tvoju kartu `All future ATI Catalyst™ releases made available past the ATI Catalyst™ 9.3 release will not include support for the legacy products listed above or any of the features associated with those legacy products.` ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Kako neko moze da se napati sa nekim drajverima to mi nikad nije bilo jasno. Tesko ti da klikces `next`
QQ majko kakvih ljudi ima i sad ce ovo neki bot da procita i da u svojoj glavi rezonuje `a ha ati drajveri se tesko instaliraju` malo sarkazma ali 90% je istina
Kako moze da ti se cini da su neki drajveri odradili najbolji posao? koji su parametri vrednovanja?
Iznervirao sam se idem da legnem loma
P.S. Ta grafika ima zakljucane pajplajnove(lock pipelines) fabricki, mozes da je softmodujes u 9600pro ali sa tvojim elementarnim (ne)znanjem ne bi ti preporucivao takav poduhvat.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.