Pozdrav ljudi,evo imam ovaj monitor vec 5,6 meseci i radi fantasticno,povezan je preko DVI-a.Pre neki dan sam kupio HDMI kabl,pa reko da ga povezem. Kada ga povezem preko HDMI-a slika nije od ivice do ivice,nego na svakoj strani fali po 1cm,a mogu caki i reci da je jasnija slika preko DVI-a! Probao sam po podesavanjma monitora da vidim jel ima nesto za to,ali nista,graficka mi je SAPHIRE 4890 VaporX ako ista znaci. Molim za pomoc,unapred hvala! http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png
ja sam isto mislio da ce slika kao biti bolja preko hdmi, i isti problem sam imao, cackao cackao i cackao u nVidia panelu, nisam nista uradio, vratio DVi i manuo se corava posla, savetovao bih to i tebi . Jer, kvalitet slike je ISTI, a optimizovanost bolja preko DVi-a.
Imao sam i ja identican problem sa Viewsonic VX2260wm. Kartica je bila MSI Cyclone ATI 4770. Na istom monitoru Sony PS3 preko HDMI kabla radi savim normalno i ne skalira sliku. Naravno posumnjao sam na karticu,prikljucio Gainward GT240 i ista prica. Mrzelo me da se smaram i trazim resenje problema jer i onako nije bilo potrebe za HDMI prikljuckom,vratio sam na DVI i ostavio tako.
Nadji u ati ccc overscan funkciju i podesi i radice ti kako treba. Meni je i na 32`` i na 42`` preko HDMI to radilo pa sam sa overscan sredio. Nemoguce da to nije vec siroko poznato
:: :: Nadji u ati ccc overscan funkciju i podesi i radice ti kako treba. Meni je i na 32`` i na 42`` preko HDMI to radilo pa sam sa overscan sredio. Nemoguce da to nije vec siroko poznato
Meni tv i jeste monitor xD Isti ti to djavo, mora da ima overscan funkcija kada kliknes na monitor u ccc i ides na configure. Nek pogleda, ne kosta ga nista
:: :: Meni tv i jeste monitor x :: Isti ti to djavo, mora da ima overscan funkcija kada kliknes na monitor u ccc i ides na configure. Nek pogleda, ne kosta ga nista
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.