neka kuca na oglasima 5770 i ima ih od 115 do 145e pa nek bira sve su sa garancijom ako hoce polovnu a ako hoce novu onda 5750
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: :: Zanima me koju bih grafichku mogao da uzmem za nekih 100-120e..hteo bih da to bude ATI (PCI-e naravno). hvala unapred
Samo ne uzimaj nevidiju. Otkako je tortojed počeo da kewa o masovnoj produkciji a ne papirnoj kao sada, ovi iz EPS-a su odmah počeli da dokewavaju preko novina i traže poskupljenje struje za 35 do 40%. Nema drugog razloga nego to zeleno smeće, vode ima u izobilju, i višku, hidroelektrane rade kao blesave, što bi inače dizali cenu struje kad je ima za izvoz nego zbog faličnih grafičkih kartica.....
Gigatro*n ima 1GB verzije za 125 evra, ako sam ih dobro razumeo pre par dana kad sam ih zvao, ali tamo rade botovi tako da je sve moguće. Možda su mi dali cenu za 512mb verziju...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.