zanima me da li je neko ima od usera, kako je zadovoljan njome i da li moze da joj se dize voltaza iz MSI Afterburnera?
hvala unapred!
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14CS
:: Imaju likovi na Benchmarku ovu kartu, pisali su sigurno o njoj u nekoj temi, ali tebe izgleda mrzi da tražiš :: :: Izvini, ali samo da te pitam nešto: Jel tebi kupovina karte zavisi od toga da li može da joj se diže voltaža ili ne :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
uvek volim da za pare koje dam sve mogucnosti rade... pa jednog dana...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
:: 15-20% ako je kolkuje na recimo 950-1000 za core :: :: Bas sam gledao po netu bez dizanja voltaze idu primerci 850-900 sto je skroz ok klok ! ja stvarno ne bih brinuo oko te voltaze... :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: ::
izgleda da stvarno radi kazu useri sa bencha koji imaju istu takvu...
sad moram da idem na odmor pa se vidimo posle vikenda sa novom grafuljicom:)
pozz drugari
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
Nema potrebe klokovati takve karte kao sto je 5850. Dovoljno su jake za bilo sta, kad ne budu onda klokuj, tada bi imalo smisla, ovako bas i ne.
A najzesci su mi ovakvi likovi, kupe svinju od karte, i isti dan se bace na klokovanje, a da prethodno nisu ni ustanovili da li je to uopste potrebno. Secam se nekog lika koji je kupio pre par godina 3870X2 kad se ovaj pojavio, pa fleshovao karticu s nekim bios-om gde su bili podignuti taktovi, da bi dobio 5% brzu karticu. Naravno sjebao je kartu jer je stavio pogresan bios, pa je posle kukao za pomoc... Ne budi alav
:: danas sam porucio i rezervisao ovu graficku kartu :: :: :: :: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=28 :: :: :: zanima me da li je neko ima od usera, kako je zadovoljan njome i da li moze da joj se dize voltaza iz MSI Afterburnera :: :: hvala unapred :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRRO :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14C :: :: :: :: http://img192.imageshack
Rece najveci lozac za klokovanje na forumu. Daj brate ne spamuj decka vise..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Samo čemu to? Da se kurči na forumu? Da pravi opet Big Boom, Ultramega rezultati i slične teme? :: :: Koja je realna korist overclockovanja već jake grafičke sem što će da joj skrati radni vek... Budalaština i ništa drugo.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: 15-20% ako je kolkuje na recimo 950-1000 za core :: :: :: :: Bas sam gledao po netu bez dizanja voltaze idu primerci 850-900 sto je skroz ok klok ! ja stvarno ne bih brinuo oko te voltaze... :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CFX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: ::
Ložač za klokovanje? Znaš kako, ako nemaš realni argument ili ti nešto smeta, dežurnih trolova ima previše na forumu, pa smanji malo doživljaj, još jedan je previše...
Dokaži to što sereš, pa onda drži ledja (dupe) svom drugaru...
:: Rece najveci lozac za klokovanje na forumu. Daj brate ne spamuj decka vise. :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapo :: :: :: Samo čemu to? Da se kurči na forumu? Da pravi opet Big Boom, Ultramega rezultati i slične teme? :: :: :: :: Koja je realna korist overclockovanja već jake grafičke sem što će da joj skrati radni vek... Budalaština i ništa drugo.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: 15-20% ako je kolkuje na recimo 950-1000 za core :: :: :: :: :: :: Bas sam gledao po netu bez dizanja voltaze idu primerci 850-900 sto je skroz ok klok ! ja stvarno ne bih brinuo oko te voltaze... :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: :: ATI HD5750 CFX :: :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Voli da OC hardver i to mu pricinjava zadovoljstvo. Kome nije, ne moj da komentarise i da Hejtuje po berzi. Decko postavlja rezultate i uporedjuje, ne vidim sta je tu lose? Tema nije promasena, i tice se hardvera i softvera. Koga ne interesuje najbolje da preskoci sve ovo.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Upravo tako. Skeletor postavi rezultate, za sta i sluzi forum, a onda se pojavi neki daum sa avatarom izmeta i pocne da kenja kako to sto on radi predtavlja gubljenje vremena i krene sa svojom noobovskom filozofijom. A cenim da je beo ko sir i ne izlazi iz podruma gde mu je audi i racunar od 5 hiljada evra.. : )
Sto rece @Raic, covek bi zamerio svom detetu na prvi rodjendan nesto :)
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
naravno da ce biti rezultata, znam da ima ljudi koga ovakve teme zanimaju kao i mene uostalom a hejtera ima koliko hoces...
bice rezultati u pon ili utorak sigurno..:)
Ja cenim da me zabole piton baš šta ti misliš. A to što vidiš izmet tamo gde ga nema, to vidi sa svojim bolesnim drugarima ovde na berzi - istomišljenicima po pitanju tih bolesnih fetiša... Cyberkonj i nikolaPEder...
Ostavio sam svoje mišljenje oko clockovanja grafičke, za šta i služi forum, a ti šabane sad što ti se to ne svidja, izmišljaš neke priče da sam glavni overclocker ovde. Pa podrži svoje tvrdnje onda!
:: Upravo tako. Skeletor postavi rezultate, za sta i sluzi forum, a onda se pojavi neki daum sa avatarom izmeta i pocne da kenja kako to sto on radi predtavlja gubljenje vremena i krene sa svojom noobovskom filozofijom. A cenim da je beo ko sir i ne izlazi iz podruma gde mu je audi i racunar od 5 hiljada evra.. : :: :: Sto rece @Raic, covek bi zamerio svom detetu na prvi rodjendan nesto : :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapo :: ::
Matori samo nas postedi svoje pameti.. I furaj audi.
Pozdrav.
:: Ja cenim da me zabole piton baš šta ti misliš. A to što vidiš izmet tamo gde ga nema, to vidi sa svojim bolesnim drugarima ovde na berzi - istomišljenicima po pitanju tih bolesnih fetiša... Cyberkonj i nikolaPEder.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Upravo tako. Skeletor postavi rezultate, za sta i sluzi forum, a onda se pojavi neki daum sa avatarom izmeta i pocne da kenja kako to sto on radi predtavlja gubljenje vremena i krene sa svojom noobovskom filozofijom. A cenim da je beo ko sir i ne izlazi iz podruma gde mu je audi i racunar od 5 hiljada evra.. : :: :: :: :: Sto rece @Raic, covek bi zamerio svom detetu na prvi rodjendan nesto : :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: :: Thermaltake Bach Vx :: :: PSU Chieftec 550W :: :: ASUS P7P55D :: :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: :: Thermaltake Max Orb :: :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: :: Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapo :: :: :: ::
Ti poštedi forum trolovanja, pošto je pun forum, a ja ću naravno da furam najbolje, Audi...
Juče si se pojavio na forumu i našao si nekog da prozivaš.... c c c...
Najveći overclock ložač na ovom forumu ti je dečko ovaj koga braniš. Prvo smo ga nagovorili da digne onaj jadni E5200 na 4.0ghz, nije stao dok ga nije podigao, čak je i ploču menjao samo da bi mogao da dostigne 4.0ghz, i to sve da bi pravio temu BIG BOOM, gde je 3 godine mator procesor digao na 1.5 voltažu Krajnji cilj?
Kurčenje sa rezultatima, jer realnu korist od toga nema!
Sad će isto tako da muči 5850 koji je sasvim dovoljan za svaki naslov danas, iz istog razloga! MEGA TURBO NUCLEAR EXPLOSION - REZULTATI MUČENJA 5850!!!
Neam pojma ko je skeletor, cujem iz price sta se desava. Pre svega je bitno istaci da ga ne branim, vec branim svakoga ko okaci benchove ovde, vezane za bilo sta. Ako tebe to ne zanima, onda iskuliraj, a ne da nalazis zamerke koje nemaju veze sa temom. Arogancija koja se tice potencijalnog znanja u ovoj oblasti, koju propagiras, izuzetno nervira citaoce. Da li je moguce da taj Daum nije u pravu?? Iskreno mezabole za tvoje postove, ali si svuda gde treba i ne treba. To sto sam se juce uclanio ovde je moja stvar. Pun je forum ozbiljnih poznavaoca hardvera i softvera, ali takvi ne postuju kad treba i ne treba ovde, vec mudro cute. Tebi je to promaklo, pa na kritike odgovaras prozivanjem,i to na licnom nivou. E to je neprocenjivo. Poenta je to a ne da ja branim nekog skeletora.
Izgleda si stvarno dojajan : )
Pozdrav.
:: Ti poštedi forum trolovanja, pošto je pun forum, a ja ću naravno da furam najbolje, Audi.. :: :: Juče si se pojavio na forumu i našao si nekog da prozivaš.... c c c.. :: :: Najveći overclock ložač na ovom forumu ti je dečko ovaj koga braniš. Prvo smo ga nagovorili da digne onaj jadni E5200 na 4.0ghz, nije stao dok ga nije podigao, čak je i ploču menjao samo da bi mogao da dostigne 4.0ghz, i to sve da bi pravio temu BIG BOOM, gde je 3 godine mator procesor digao na 1.5 voltažu Krajnji cilj? :: :: Kurčenje sa rezultatima, jer realnu korist od toga nema! :: :: Sad će isto tako da muči 5850 koji je sasvim dovoljan za svaki naslov danas, iz istog razloga! MEGA TURBO NUCLEAR EXPLOSION - REZULTATI MUČENJA 5850!! :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Matori samo nas postedi svoje pameti.. I furaj audi ::
Druze nemam nameru da ti solim pamet,cim sam ti se obratio znaci da te smatram covekom(za razliku od vlasnika na ovu temu),e upravo zato moras malo da proceprkas ili ti zagrebes po povrsini foruma pa da iz milion post-ova izvuces ko je ko,a ko sistematski unistava ovaj forum.Daum jeste brz na jeziku(kao i ja)ali decko je dokazao gde mu je mesto na ovoj berzi,i veruj mi da od njega mozes nesto da naucis,a ako pogledas malo bolje ovu i Q9950 temu(da ne pricam o njegovim sada vec istorijskim temama)videces sablon.Teme ovakvog sadrzaja moze da napravi neko ko ocigledno ima jacu upalu cerebralnog korteksa-pod predpostavkom da ga uopste ima.
Ako poznajes hardware kao sto tvrdis,brzo ces se uveriti o cemu pricam,zato vise osluskuj a manje napadaj,bar dok ne stvoris pravu sliku ko je ko i koga treba napadati.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Neam pojma ko je skeletor, cujem iz price sta se desava. Pre svega je bitno istaci da ga ne branim, vec branim svakoga ko okaci benchove ovde, vezane za bilo sta. Ako tebe to ne zanima, onda iskuliraj, a ne da nalazis zamerke koje nemaju veze sa temom. Arogancija koja se tice potencijalnog znanja u ovoj oblasti, koju propagiras, izuzetno nervira citaoce. Da li je moguce da taj Daum nije u pravu?? Iskreno mezabole za tvoje postove, ali si svuda gde treba i ne treba. To sto sam se juce uclanio ovde je moja stvar. Pun je forum ozbiljnih poznavaoca hardvera i softvera, ali takvi ne postuju kad treba i ne treba ovde, vec mudro cute. Tebi je to promaklo, pa na kritike odgovaras prozivanjem,i to na licnom nivou. E to je neprocenjivo. Poenta je to a ne da ja branim nekog skeletora
Vidi se da ti je cilj jedini bila prepirka. Ja sam samo ostavio svoje mišljenje, i nisam uopšte pokušavao da dokažem bilo šta, dakle nije u pitanju ko je u pravu...
...i nisi dao kritiku, već si počeo sa uvredama o nekakvom loženju na overclock, a ja na uvrede ne ostajem nikome dužan...
Lepo sam rekao da će bespotrebno da maltretira kartu, i to samo zbog izbacivanja rezultata na forum, i iza toga stojim... To je komentar, a ne neko ubedjivanje...
Ja nikoga ne napadam na ličnom nivou, ako prethodno taj ne proziva mene na ličnom nivou, niti se bavim psovkama i dodavanjem prideva drugima zato što sam ljut ili iznerviran celom pričom...
...a kao što vidiš, nisam sam u svojim tvrdnjama...
:: Neam pojma ko je skeletor, cujem iz price sta se desava. Pre svega je bitno istaci da ga ne branim, vec branim svakoga ko okaci benchove ovde, vezane za bilo sta. Ako tebe to ne zanima, onda iskuliraj, a ne da nalazis zamerke koje nemaju veze sa temom. Arogancija koja se tice potencijalnog znanja u ovoj oblasti, koju propagiras, izuzetno nervira citaoce. Da li je moguce da taj Daum nije u pravu?? Iskreno mezabole za tvoje postove, ali si svuda gde treba i ne treba. To sto sam se juce uclanio ovde je moja stvar. Pun je forum ozbiljnih poznavaoca hardvera i softvera, ali takvi ne postuju kad treba i ne treba ovde, vec mudro cute. Tebi je to promaklo, pa na kritike odgovaras prozivanjem,i to na licnom nivou. E to je neprocenjivo. Poenta je to a ne da ja branim nekog skeletora
Ja nisam na ovom forumu od juce i znam neke stvari. Sto se mene tice ne vidim da je Skleletor u ovoj temi uradio bilo sta lose i covek je danas isprozivan totalno bez razloga! Tema o grafickoj karti u odeljku `Grafičke i video karte, monitori, ...`...Bas gde joj je i mesto i covek je postovao samo o tome i ni o cemu drugom...Sve po PSu.
Mnogi ljudi su pre njega postovali neuporedivo gluplje teme i svakodnevno trovali forum pa im se nekolicina samo uvlacila u b*lju i na njihove nobovske greske cutala dok je za mnooogo manje greske drugima zagorcavala zivot na forumu...Ljigavo,ali je tako.
Kome se ne svidja tema ne mora da cita,a jos manje da troluje i smara druge.
Druze moram priznati da me je malko iznenadio ovaj post.Postoji jedan problem a to je sto se javljam sa mobilnog,pa necu biti u mogucnosti da dokumentujem moju izjavu. Ako ti mislis da je ista od Cao0 man-a na mestu,onda se ocigledno po prvi put od kada sam ja na forumu nalazimo na razlicitim stranama novcica.Ja licno a i kolega Daum znamo da se zaletimo i da budemo zesci,medjutim ovde smo jos diplomate ispali.Ti pises i razmisljas kao da nikada nisi procitao ni jedan pasus iz njegovih memoara(tema)ovde,ako je to slucaj kucaj u search Maestro BG/Ultras1991 i ko zna jos koliko banovanih naloga ovde i sirom IT site-ova,pa ce ti se mozda sloziti kockice. Ne bih ja ni postovao na ove gluposti,ali ima ovde ljudi koji bi mogli da u ne znanju pokupe nesto od njega,a ovde pricamo o individui koja iz 40 i kusur dobronamernih post-ova nije uspeo da skonta CF,vec je kao i sada pametovao i svadjao se.
A sada mi kazi dali tebe on podseca na Pericu barii-ja,Vezmar-a..,pa da mu se oprosti?,svako moze da radi sta hoce ali zapamti da ce u toku sledece nedelje da osvane tema tipa CRN EKRAN,GRAFIKA NE BACA SLIKU,CRKO SAPPHIRE POMAGAJTE DRUGARI i sl,a onda ajmo i ovo na novo.Ovde se radi o homosapijensu sa vise ne skromnim informatickim znanjem i pogubljenim osecajem za stvarnost i ljude,koji je jedino uspeo da posvadja nekog na ovom,a verujem i drugim site-vima. U ostalom ako se ne slazes sa ovim sto sam izneo imas dokaze na svim site-vima i licno mislim da mi ne bi osim ovoga sada trebali da potrosimo ni jedan vise post na njega,jer mu ovim ne potrebno dizemo rejting.
:: Druze moram priznati da me je malko iznenadio ovaj post.Postoji jedan problem a to je sto se javljam sa mobilnog,pa necu biti u mogucnosti da dokumentujem moju izjavu :: Ako ti mislis da je ista od Cao0 man-a na mestu,onda se ocigledno po prvi put od kada sam ja na forumu nalazimo na razlicitim stranama novcica.Ja licno a i kolega Daum znamo da se zaletimo i da budemo zesci,medjutim ovde smo jos diplomate ispali.Ti pises i razmisljas kao da nikada nisi procitao ni jedan pasus iz njegovih memoara(tema)ovde,ako je to slucaj kucaj u search Maestro BG/Ultras1991 i ko zna jos koliko banovanih naloga ovde i sirom IT site-ova,pa ce ti se mozda sloziti kockice :: Ne bih ja ni postovao na ove gluposti,ali ima ovde ljudi koji bi mogli da u ne znanju pokupe nest :: od njega,a ovde pricamo o individui koja iz 40 i kusur dobronamernih post-ova nije uspeo da skonta CF,vec je kao i sada pametovao i svadjao se :: :: A sada mi kazi dali tebe on podseca na Pericu barii-ja,Vezmar-a..,pa da mu se oprosti?,svako moze da radi sta hoce ali zapamti da ce u toku sledece nedelje da osvane tema tipa CRN EKRAN,GRAFIKA NE BACA SLIKU,CRKO SAPPHIRE POMAGAJTE DRUGARI i sl,a onda ajmo i ovo na novo.Ovde se radi o homosapijensu sa vise ne skromnim informatickim znanjem i pogubljenim osecajem za stvarnost i ljude,koji je jedino uspeo da posvadja nekog na ovom,a verujem i drugim site-vima :: U ostalom ako se ne slazes sa ovim sto sam izneo imas dokaze na svim site-vima i licno mislim da mi ne bi osim ovoga sada trebali da potrosimo ni jedan vise post na njega,jer mu ovim ne potrebno dizemo rejting :: :: Pozdrav druze
Potpuno se ogradjujem od njegovih ranijih tema i govorim o ovoj. Covek je postovao temu u kojoj pita jel ima neko odredjenu graficku kartu.
Daleko od toga da je bio cvecka i ja sam ga jednom prilikom na forumu opomenuo na neke stvari,ali ga nisam pljuvao i glumio Boga i batinu...A vecina svadji na forumu je pocela bas ovakvim provokacijama od strane ljudi koji su iz nekog razloga utuvili sebi u glavu da imaju pravo da `dele pravdu` po forumu.
Jel te nervira?Ne podnosis ga? Zaobidji ga brate,ne odgovaraj na njegove postove i kraj price.
Ako se nastavi ova tema ce otici predaleko.Ne zelim da se upustam u dalju raspravu i nadam se da neces shvatiti ovo na pogresan nacin...Ovo sto sam naveo je moje vidjenje `problema`.
Pozdrav i tebi Ishmerish i sve najbolje...Nadam se da se dobro provodis u US.
Ma bre ne kontate nista. Taj Ultras / skeletor je odgovorio na Daumov post sa prozivkama nekim, a post je bio ok, neko kuciste cini mi se... Tad sam stao na Daumovu stranu, tako da neam nista protiv istog. Ali komentare na neciji racun, koji nemaju veze sa temom, ne cenim. Nije mi ovo prvi ni poslednji forum.
Neki ovde ne daju objektivne postove/odgovore, bio to ultras ili daum. Kad nesto ne znam- pitam, zato sluzi forum. Ali ne pljujem po njegovim postovima, a da li ce da mu sagori q9550 - njegov problem. Treba mu reci ` brate sagorece ti to` a ne: `sta pokusavas sa spamovima, sta hoces od nas vise i td` Ako vas smara, ignorisite njegove postove.
Takvi prolaze dok ima ko da reaguje na njihovu pricu.
Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.