Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi
STRANA 1 OD 1
bomid Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi 01.07.2010. 23:26 T27874

status: user
broj poruka: 1563
Trenutno imam XFX 9800GTX. Posto sam poklonik Nvidia grafickih karti pomislih da je logican upgrade na GTX285. Gainward je izbacio kartice sa primamljivim cenama pa sam ga zato uzeo u obzir, inace mi ne bi smetao ni MSI, Asus ili Leadtek. U svakom slucaju hvala svima na savetima i odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi 01.07.2010. 23:50 #227250

broj poruka: 1260
U prošloj temi koju si postavio sam ti naveo razloge zbog kojih bi trebao da izbegneš tu karticu sa `primamljivom` cenom, ali očigledno da nisi pročitao do kraja. Što se tiče snage upgrade jeste logičan ali taj `primamljivi` model je refabrikovana karta koju bi verovatno istog dana reklamirao. Ako ne veruješ uzmi je i sve će ti se samo reći.
Napajanje koje si pomenuo da imaš će biti dovoljno za tu kartu i to su ti svi već i rekli. Bolja ti je varijanta da vijaš GTX465 jer je neznatno manji potrošač od GTX285 ali je primetno brža od nje i naravno savremenija. Mislim da je taj potez logičniji.
gliga79 GtX 285 02.07.2010. 02:49 #227301

broj poruka: 4641
Ne znam po kojoj ceni si je nasao i kako si je nabavio, ali ako si platio punu cenu za novu kartu , to je kiks godine :)))
Za taj novac i manje imas mnogo savrseniji i bolji proizvod

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs