Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi
STRANA 1 OD 1
bomid
Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi
01.07.2010. 23:26
T27872
status: user broj poruka: 1563
Trenutno imam XFX 9800GTX. Posto sam poklonik Nvidia grafickih karti pomislih da je logican upgrade na GTX285. Gainward je izbacio kartice sa primamljivim cenama pa sam ga zato uzeo u obzir, inace mi ne bi smetao ni MSI, Asus ili Leadtek. U svakom slucaju hvala svima na savetima i odgovorima.
Re: Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi
02.07.2010. 00:29
status: user broj poruka: 19023
ma koj ce ti upgrade, dovoljan ti je i taj 9800, sto si alav, bolje upgrade-uj cpu ili plocu..
:: Trenutno imam XFX 9800GTX. Posto sam poklonik Nvidia grafickih karti pomislih da je logican upgrade na GTX285. Gainward je izbacio kartice sa primamljivim cenama pa sam ga zato uzeo u obzir, inace mi ne bi smetao ni MSI, Asus ili Leadtek. U svakom slucaju hvala svima na savetima i odgovorima ::
Re: Gainward GTX285 potrebna snaga napajanja deo drugi
02.07.2010. 00:29
status: user broj poruka: 1541
Nije logican upgrade na GTX285, jeste to jos uvek dosta jaka karta ali je zastarela tehnologija, ne vidim sto bi to uzimao. Za iste ili cak manje para koje treba da izdvojis za GTX285 mozes da uzmes 5850 i uzivas...
:: Trenutno imam XFX 9800GTX. Posto sam poklonik Nvidia grafickih karti pomislih da je logican upgrade na GTX285. Gainward je izbacio kartice sa primamljivim cenama pa sam ga zato uzeo u obzir, inace mi ne bi smetao ni MSI, Asus ili Leadtek. U svakom slucaju hvala svima na savetima i odgovorima ::
Mislim da je vukdusan u pravu. Verovatno ocekuje da se sad naprimimo i da se svadjamo sta je bolje, i kako ne treba to da uzme itd. Ja mu kazem posto je poklonik nejvidije, da uzme ove dve u KROSFAJR i to da nakaci na ovo napajanje http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-400w-atx/comp_comp_powersupply/75/215 jos ga i svi preporucuju!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.