za povezivanje komp-a sa LCD TV-om osim VGA koja ima HDMI(ili moze i DVI) i kabl HDMI do TV-a??dal ima nesto na sta bih trebao da obratim paznju??grafika bih bila Ati 4350 ili 4550.i ako neko zna gde bih mogao jeftino da prodjem sto se tice hdmi kabla(treba mi jedno 10m).hvala svima unapred
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
Za tu dužinu postoji mogućnost da ćeš imati smetnje. Obrati pažnju da ne vodiš i napojni kabl pored hdmi kabla. U principu, pokušaj da nađeš kabl koji na krajevima ima dva ferita, a za tu dužinu nemoj davati preko 2500 :)
zar je to mnogo velika duzina??smetnje tipa??mislim da je mnogo 2500din jer koliko mene secanje sluzi bilo je na oglasima za 1k e sad ne secam se koliko metara...jos neko??svaka pomoc dobrodosla :)
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: :: :: :: Za tu dužinu postoji mogućnost da ćeš imati smetnje. Obrati pažnju da ne vodiš i napojni kabl pored hdmi kabla. U principu, pokušaj da nađeš kabl koji na krajevima ima dva ferita, a za tu dužinu nemoj davati preko 2500 :)
Neko je skoro otvorio temu vezano za stapoace . duzinu i kvalitet USB kabla...u paksi sam poverio da je to istina, mene je dugo zezao HP1020 na poslu ,radi 2 dana normalno, treci dan sam od sebe stampa kuke i verige...reset prinera i onda je ok, ali dan ili 2...od kako sam stavio kratki kabl sa feritima, 2 meseca nemam problema...duzina i kvalitet kabla nose cenu, ne bez razloga
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.