Ovako ljudi imam veliku dilemu Pazario sam novu Makinu Amd 965 3.4 Ghz kloknuo na 3.8 Ghz memorija Silicon Power 1600 Mhz DDR3 Ploca Gigabyte GA-890GPA-UD3H Napajanje LC Power 850 w Archangel graficka 8800 GT Asus 256 bit 1 GB DDR3 (jedino sto nisam zamenio) interesuje me koju bi ste mi grafiku preporucili GTX 470 ili Ati 5870 iso bi do 350 jevreja hvala unapred
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Ovako ljudi imam veliku dilemu :: Pazario sam novu Makinu :: Amd 965 3.4 Ghz kloknuo na 3.8 Gh :: memorija Silicon Power 1600 Mhz DDR :: Ploca Gigabyte GA-890GPA-UD3H :: Napajanje LC Power 850 w Archangel :: graficka 8800 GT Asus 256 bit 1 GB DDR3 (jedino sto nisam zamenio :: interesuje me koju bi ste mi grafiku preporucili GTX 470 ili Ati 5870 :: iso bi do 350 jevreja :: hvala unapred
Kazem Grafiku :) ne Procesor :) 5870 kazes da ce da pase ? pazi od G force 2 do 8800 GT samo Nvidia ali me ati dosta sad zanima vise sto zbog cene sto zbog kvaliteta koji je poboljsan koliko kosta 5870 sad odprilike i da li vredi cekati septembar oktobar to jest da li ce pasti cene ? hvala unapred
Udri po 5870....cena mu se kreće oko 35k, do nekih 40k(Sapphire VaporX)...Mada, što kažu kolege, sa tom cfg će ti i 5850 terati sve bez problema....Pričalo se da će cene pasti u sep/okt, ali ne mogu da tvrdim....ko zna....Ev oza 5850 npr http://www.atom.rs/?sid=2569 ili http://www.atom.rs/?sid=2589 ...a kusur ostavi za more.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pazi ocu da uzmem nesto da budem miran na duze staze jer stvarno nemam nameru da menjam grafiku svake godine a sta fali toj GTX 470 ? po meni 5850 je sredina a 5870 premijum klasa ispravite me ako gresim ..
Ne gresis nigde i kupuj sta si sam zamislio, ne daj da te ovi `fanatici` zbunjuju.....
:: :: :: Pazi ocu da uzmem nesto da budem miran na duze staze jer stvarno nemam nameru da menjam grafiku svake godine a sta fali toj GTX 470 ? po meni 5850 je sredina a 5870 premijum klasa ispravite me ako gresim ..
5870 je bolja karta u svakom pogledu. A ako insistiraš na nVidiji, slobodno uzmi 470, čisto da ona beda od Tortojeda ne bude jedini. Valjda onda više neće smarati sa svojom 470-om, kao do sada.
hahaha, lepo si srocio: `nije losa ni 470...` naravno da nije losa karta, ali je APSOLUTNO po svemu gora od 5870! i sporija je i vise trosi i vise se greje, I SKUPLJA JE! doduse ima 470 prednosti, sace tortojed da ti objasni, ne znam sto ga jos nema da se javi jos +1 za 5870, naravno ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: 5870 bies miran duze vreme. Nije losa ni 470, samo je malo sporija, vise tosi i vise se greje :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: ::
Trebao si da kupiš i7 sa 8GB RAM-a i podrškom za SLI.
Uparivanje grafičkih više nije nešto posebno i u smislu performansi je vrlo efikasno. I jedni i drugi povremeno se na svoje multiGPU tehnologije oslanjaju u svojim najjačim proizvodima.
Kupiš jednu, zezaš se malo, kasnije dodaš još.
Obzirom da si kupio ploču koju si kupio samo ATi je logičan izbor.
Izvini ali mislim da ti je grozna konfiguracija a posebno napajanje.
Posebno obratite pažnju na Metro... ...i na skaliranje SLI-a... ...i na temperature...GTX480 treba neki drugi kuler
A pazi komentar:
With the exception of Crysis Warhead (8xAA) and Metro 2033 (4xMSAA/16xAF/Tessellation) which didn`t run correctly on the ATI platform, we found that the GeForce GTX 480 SLI setup delivered on average 34% more performance than the Radeon HD 5870 Crossfire graphics cards.
Nije bitna cifra već to da Crysis Warhead and Metro 2033 nisu radili korektno...dve najluđe igre nisu radile korektno...koje onda jesu?
pitanje je sta ces da radis, ako su samo igre onda 5870 svakako a ako radis u premiere cs5 onda nV
@FSamir ne lupaj, sta fali kompu, CPU se bas lepo snalazi sa igrama, memoriji nista ne fali, ploca dobra, a napajanje je jedno od njihovih najboljih i 80+ je + modularno
Lupas, konfiguracija je dobra, ploca najnovija, procesor dobar sta cemu i7 ako pravi gaming konfiguraciju, to ce uzeti ili neko ko ne zna, ili ko hoce da ima najjace sto se igara tice.
Sta ti poredis,i 480 SLI ?!? Alo covece znas li ti koliko to kosta ? ??! Mislim jel bi trebalo nesto cudno da bude sto je jaci od dve 5870.
:: Trebao si da kupiš i7 sa 8GB RAM-a i podrškom za SLI :: :: Uparivanje grafičkih više nije nešto posebno i u smislu performansi je vrlo efikasno :: I jedni i drugi povremeno se na svoje multiGPU tehnologije oslanjaju u svojim najjačim proizvodima :: :: Kupiš jednu, zezaš se malo, kasnije dodaš još :: :: Obzirom da si kupio ploču koju si kupio samo ATi je logičan izbor :: :: Izvini ali mislim da ti je grozna konfiguracija a posebno napajanje :: :: Evo jedan noviji test GTX 480 SLI vs. HD 5870 Crossfire :: http://www.techspot.com/review/289-geforce-gtx-480-sli-versus-radeon-5870-crossfire :: :: Posebno obratite pažnju na Metro.. :: ...i na skaliranje SLI-a.. :: ...i na temperature...GTX480 treba neki drugi kule :: :: A pazi komentar :: :: With the exception of Crysis Warhead (8xAA) and Metro 2033 (4xMSAA/16xAF/Tessellation) which didn`t run correctly on the ATI platform, we found that the GeForce GTX 480 SLI setup delivered on average 34% more performance than the Radeon HD 5870 Crossfire graphics cards :: :: Nije bitna cifra već to da Crysis Warhead and Metro 2033 nisu radili korektno...dve najluđe igre nisu radile korektno...koje onda jesu :: ::
:: ko je uopšte pomenuo da oće SLI :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Covek bre lepo pita GTX470 ili HD5870, a ti mu ladno pricas o GTX480 !!!
To mu dodje isto kao kad bi neko postavio pitanje BMW ili Mercedes a ti mu ladno kazes Porsche.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Trebao si da kupiš i7 sa 8GB RAM-a i podrškom za SLI :: :: Uparivanje grafičkih više nije nešto posebno i u smislu performansi je vrlo efikasno :: I jedni i drugi povremeno se na svoje multiGPU tehnologije oslanjaju u svojim najjačim proizvodima :: :: Kupiš jednu, zezaš se malo, kasnije dodaš još :: :: Obzirom da si kupio ploču koju si kupio samo ATi je logičan izbor :: :: Izvini ali mislim da ti je grozna konfiguracija a posebno napajanje :: :: Evo jedan noviji test GTX 480 SLI vs. HD 5870 Crossfire :: http://www.techspot.com/review/289-geforce-gtx-480-sli-versus-radeon-5870-crossfire :: :: Posebno obratite pažnju na Metro.. :: ...i na skaliranje SLI-a.. :: ...i na temperature...GTX480 treba neki drugi kule :: :: A pazi komentar :: :: With the exception of Crysis Warhead (8xAA) and Metro 2033 (4xMSAA/16xAF/Tessellation) which didn`t run correctly on the ATI platform, we found that the GeForce GTX 480 SLI setup delivered on average 34% more performance than the Radeon HD 5870 Crossfire graphics cards :: :: Nije bitna cifra već to da Crysis Warhead and Metro 2033 nisu radili korektno...dve najluđe igre nisu radile korektno...koje onda jesu :: ::
Ovako da se zahvalim na predlozima i sugestijama Ja stvarno ne znam ko jos koristi intel za igre ??? pritom da ne pricam za cenu njegovu ... a sto se tice napajanja nema bolje za te pare i tu ne moze niko da me ubedi suprotno.. izgleda ce biti na kraju 5870 video sam razne testove i vasi komentari su mi bas puno pomogli posto je za igre i bice tako ati 5870
Sto se tice Nvidie pa i francuska je bila svetska sila u fudbalu pogledaj je sad :) jos jednom hvala svima
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.