Pa i ja mislim da je cena korektna tu negde a grafika znam da je super tako da sa jacim CPU-om vrsice mi posao posto neam pare sada za jacu mada ja to sto igram i ne treba mi bokje od ove posle u kombinaciju za amd x6 procesorm bice i dalje ok naravno u kombinaciji sa 4bg ddr3 1600mhz
:: Pa i ja mislim da je cena korektna tu negde a grafika znam da je super tako da sa jacim CPU-om vrsice mi posao posto neam pare sada za jacu mada ja to sto igram i ne treba mi bokje od ove posle u kombinaciju za amd x6 procesorm bice i dalje ok naravno u kombinaciji sa 4bg ddr3 1600mh :: :: ::
Narucio sam je hvala na savetima! Imao sam ja i jace kartice gtx 260 sp216 onda 4870 TOXIC ali sam imao neke probleme sa novcem pa sam morao prodavati a ova mi se cini da ce dobro vrsiti posao. A za pravopis tacka zarez itd izvinite ne studiram knjizevnost :-D
Da, a za to moras da studiras knjizevnost?? Pa majku mu zavrsio si osnovnu jel da? Nije to toliko bitno oko pravopisa, ali mogao bi da stavis nekad neki znak da se zna da li je kraj neke izjave ili da li se nesto navodi i tome slicno, a ne ovako, msm da li je toliko tesko!?
pozdrav
:: Narucio sam je hvala na savetima! Imao sam ja i jace kartice gtx 260 sp216 onda 4870 TOXIC ali sam imao neke probleme sa novcem pa sam morao prodavati a ova mi se cini da ce dobro vrsiti posao. A za pravopis tacka zarez itd izvinite ne studiram knjizevnost :- :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.