AMD Image Quality Beats Competition By Up To 87 Percent in HQV 2.0 Image Quality Benchmark
STRANA 1 OD 1
obradmi
AMD Image Quality Beats Competition By Up To 87 Percent in HQV 2.0 Image Quality Benchmark
18.06.2010. 21:25
T27573
status: user broj poruka: 7726
AMD Hardware, ATI Catalyst(TM) 10.6 and Adobe(R) Flash(R) Player 10.1 Enable Superior Image Quality for Video Playback and Streaming Online Video .
HQV(R) Benchmark, Version 2.0, is a collection of short videos, each presenting a hardware-intensive video playback scenario. The reviewer is prompted to evaluate the success with which the video processor under load handles various video artifacts which may appear in the scene. Unlike 3D performance, where frame rate is the benchmark, video performance in HQV 2.0 is focused on gauging image quality and how often that quality is degraded by visual artifacts or other issues. HQV Benchmark version 2.0 provides a useful means to closely evaluate Blu-ray(TM) and DVD performance.
AMD scored 48 percent better than the competition in discrete graphics and up to 87 percent better than the competition in integrated graphics. In addition, AMD supports the newly released Adobe Flash Player 10.1 technology for more seamless video playback from popular online video sites.
Vidim samo jedan odgovor, pa sam odmah pomislio da je Tortojed ponovo nešto kenjao kako je njegov Šporet bolji. Ovakve teme ga privlače kao gravitacija. Kad ono, još se nije javio. Lepo od DAAMIT-a, samo nek guraju napred.
Drugar ima ati 5870 i nekako mi se ne svidja kako to radi, u kombinaciji sa i5 , ne znam ono gotivim ati, jeftini su, dobri su, ali mi se ne svidja kako to radi... :P
E, uradiš jednu jednostavnu stvar, istu kao i tortojed: prodajte tu ATI karticu za 35-50% manju cenu, dodate cenu nove takve 5870 i, imate Fermija.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Drugar ima ati 5870 i nekako mi se ne svidja kako to radi, u kombinaciji sa i5 , ne zna :: ono gotivim ati, jeftini su, dobri su, ali mi se ne svidja kako to radi... : :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
Kad se Bubuleja (Pisko) javi , ja stvarno ne mogu da se uzdrzim!
20.06.2010. 10:14
status: user broj poruka: 11001
Covek koji je nekoliko dana bio (nezadovoljni) vlasnik karte 5850, toliko se odusevio ovom mojom 470-icom da je bio navalio da kupi istu takvu. Znajuci sa kime imam posla, lako sam ga nagovorio da uzme jednu 480-ku (ali morace da menja i napajanje - trenutno ima Chieftec-a od 420W). Posto ga put cesto vodi u Rusiju, savetovao sam mu da kupovinu obavi tamo, tako da ce, verovatno krajem meseca septembrija, jos jedan nas (srbski) komjuter biti snabdeven grafickom kartom dostojnom toga imena a ne kartom tipa `šio mi ga Djura`. (`...znam, Djura ima tešku ruku...a i ti brate, samo izazivaš...).`
Brrrr, kad se samo setim da sam i ja na trenutak planirao za sebe nesto iz serije 5xxxx! - - - - - - - - - - - - - - - - - - kako je to zalosno: citam ove ObradMi-jeve `spektakularne izvestaje` i VERUJEM da on u to veruje, i vidim ljude koji to takodje citaju i veruju u to sto citaju, ili se trude da ubede sebe da veruju... No, svima koji poseduju ATi-jeve, hmm, karte, zelim svako dobro! Ako već veruju ili se trude da veruju, neka im vera bude sto čvršća... vera i nada (pred)poslednje umiru...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.