treba mi jos jedan 23` ali mi se ne daje puno `manija` za njega ,a ovo mi ne izgleda lose ...vec imam 23` monitor acer x233h sa vga konektorom pa me bas interesuje koliko moze da bude bolja slika ili sta vec sa dvi-jem ...
dakle ,sta mislite ? Inace ,dvi mi nije bitan faktor ...
Monitor je za ove pare sasvim ok, jedino što nisam našao neke pouzdane pokazatelje na netu o njegovim kvalitetima, ali ja bih išao na ovo. Ima i DVI pa ćeš i sam videti razliku. Za ove pare realna kupovina.
nija nisam uspeo da nadjem na netu nesto korisno ,pa sam bas zato otvorio temu ovde ,cisto da neko kaze sta misli uopsteno o philipsu ili eventualno ovom monitoru ...jbg ja ne mogu nista da pricam jer sam imao do sada samsung ,acer i viewsonic ,pa za philips ne mogu da komentarisem ...jeidna stvar od philipsa koju sam imao (to pre nekih 10 godina ) je diskmen
CARPE DIEM
:: Monitor je za ove pare sasvim ok, jedino što nisam našao neke pouzdane pokazatelje na netu o njegovim kvalitetima, ali ja bih išao na ovo. Ima i DVI pa ćeš i sam videti razliku. Za ove pare realna kupovina :: :: :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: ::
Firma koja ima svoje panele. Ja bih se držao te logike. Iskren da budem, nikad nisam čuo da je neki njihov tft bio loš. Ne znam da li ti išta ovo znači, ali meni je respektabilno
Be the change you want to see in the world.
:: nija nisam uspeo da nadjem na netu nesto korisno ,pa sam bas zato otvorio temu ovde ,cisto da neko kaze sta misli uopsteno o philipsu ili eventualno ovom monitoru ...jbg ja ne mogu nista da pricam jer sam imao do sada samsung ,acer i viewsonic ,pa za philips ne mogu da komentarisem ...jeidna stvar od philipsa koju sam imao (to pre nekih 10 godina ) je diskmen :: :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: Monitor je za ove pare sasvim ok, jedino što nisam našao neke pouzdane pokazatelje na netu o njegovim kvalitetima, ali ja bih išao na ovo. Ima i DVI pa ćeš i sam videti razliku. Za ove pare realna kupovina :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Be the change you want to see in the world. :: :: :: ::
imao je u metrou da se kupi za oko 15 000, pogledaj tamo kolko je, ovo mi nesto mnogo. ne znam da li si video uzivo, ali bas mi je ruzan nesto. pogledaj za hiljadu vise onaj sa oznakom nesto 230c0 nesto tako, videces sam na itsvetu, perverzno dobro izgleda, tanak okvir, nema dugmice, nego sija ispod plastike, ima i taj famozni dvi. pogledaj. mislim isto na philips.
Philips/LG isti paneli, zajebati se neces, za te pare je odlican! Da je ruzan, jeste...
A sto se tice `famoznog` DVI-a, ima razlika na vecim rezolucijama + scaling slike je uvek podesen kako treba, nema potrebe za auto buttonom ___________________________________________________________ First Blood
to za panele sam procitao negde na netu da lg i philips kotiste iste ,onda ne bi trebalo da bude problema ...
nego ljudi ,meni i nije bas toliko ruzan ...a i ne mogu bas da biram jer planiram da ga uzmem uz doplatu ,ako bude moglo ,jer je ovaj acer poceo da mi brljavi (ovaj acer http://bit.ly/bkdVxY ) a imam garanciju ,pa cu da pokusam da ga zamenim za ovog philipsa uz doplatu ...ako ne uspem ,boze moj ...iskreno ,slika na ovom aceru je odlicna ,za hd filmove je fantazija ,iako nije neki performance model
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.