Stavio sam 22in monitor od 1680*1050 na stariju masinu sa Voodoo 4 grafickom za prvo vreme imam to. Imam Windows XP. Kako da sredim da monitor i grafika rade u original rezoluciji jer ja mogu da biram i velike ali 4-3 a treba mi 16-10? Hvala
Najverovatnije te rezolucije 16:9/10 nisu podrzane od strane graficke kartice,dakle,mrka kapa
Kupi neki krs od g-force mx440 64mb i radice ti sve rezolucije.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Stavio sam 22in monitor od 1680*1050 na stariju masinu sa Voodoo 4 grafickom za prvo vreme imam to. Imam Windows XP. Kako da sredim da monitor i grafika rade u original rezoluciji jer ja mogu da biram i velike ali 4-3 a treba mi 16-10? Hval ::
Skini i 3Dfx tools, ako ga već nema u paketu sa nekim od drivera. To ti je Control panel za voodoo, ako negde može da se namesti rezolucija onda može tu.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.