U testu se vidi da je Nvidia podbacila u testu overlay on film ,noise and artifact reduction
Komentar testera
Kada uporedimo Ati protiv Nvidia vidimo vece rezultate u korist ATI i detaljnije opcije u setovanjimadrivera.Sudeci po ATI buduci Catalist-i ce dolaziti sa jos vise unapredjenja po pitanju video kvaliteta koji ce biti na default setovanjima......
Finalni dokaz! Sad će žderač okruglih kolača da progleda.
Skinuo si mu mrak, obrade.... mada mislim da ti imaš podli plan, da ga navučeš da ponovo kupi ATI, pa da ga proda čim ne uspe da instalira drajvere, kao i prošli puta, ispod cene...?
:: Finalni dokaz! Sad će žderač okruglih kolača da progleda :: :: Skinuo si mu mrak, obrade.... mada mislim da ti imaš podli plan, da ga navučeš da ponovo kupi ATI, pa da ga proda čim ne uspe da instalira drajvere, kao i prošli puta, ispod cene... :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Re: To je to!>>>E, to! Mada, mogli bi smo i da pojednostavimo...
17.06.2010. 23:23
status: user broj poruka: 11001
stvar, tako da ja ne budem na steti, a ObradMi da bude na dobitku: lepo ja njemu POKLONIM jednu MX4000, on, najzad, dobije kakvu-takvu kartu... I uziva u holivudskim filmovima. Za pocetak bi mogao da pogleda ``Ati: prohujalo s` vihorom``... - - - - - - - - - - - - Sirote ATike, izuo im NV patike. Kad gube u 3D igrama, onda izmisljaju nove oblasti... nove DX-ove.... A, vi ste muzicar? Ma, nee... ovaj, nnddaa, pa ne bas... A, znaci niste muzicar? Aaaa, jeee...nisam, ovaj, jesam...odmah cu da se vratim, samo da dam $ BigBadBill-u... - - - - - - - - - - - - - He, he, he! Dragi moji dosljaci, da ne kazem - novo meso. Kada bi ste vi znali o drajverima i njihovom instalisanju polovinu onoga sto ja znam, nesto bi vam vec bilo jasno. Ali, neka, bice jasno. Ali malo kasno (my oh my, last one to know is the first one to cry).
:: Finalni dokaz! Sad će žderač okruglih kolača da progleda :: :: Skinuo si mu mrak, obrade.... mada mislim da ti imaš podli plan, da ga navučeš da ponovo kupi ATI, pa da ga proda čim ne uspe da instalira drajvere, kao i prošli puta, ispod cene... :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Re: Re: To je to!>>>E, to! Mada, mogli bi smo i da pojednostavimo...
18.06.2010. 08:43
status: user broj poruka: 2931
kada bi znao o forumu polovinu onoga sto ja znam, znao bi da je forum vid javne rasprave na zadatu temu. sudeci po tvom postu ocigledno ne znas, ali neka bice ti jasno...
prijatelju, o cemu ti to pricas? oces da poklonis obradu graficku? pa dobro, pokloni mu, pa neka te on pohvali na forumu u rubrioci `svastara`, mojne sam da se Q*cis, a jos mu je nisi ni poklonio...
drugi pasus necu ni da komentarisem, samo mogu da te posavetujem da smanjis uzivanje LSD-a u ranim jutarnjim casovima, pricas nebuloze
o instaliSanju drivera mislim da znam otprilike kao i vecina ovde- dovoljno: dvoklik- next-agree-install-ok zasad nisam imao problema sa tim nacinom instalacije, sve mi uvek radi tacno onako kako zelim. ako moze bolje, izvoli prosvetli nas, za to sluzi forum. btw, za sta ce biti kasno? kad nas naucis da instaliSemo drivere, bice smak sveta, wtf? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: stvar, tako da ja ne budem na steti, a ObradMi da bude na dobitku: lepo ja njemu POKLONIM jednu MX4000, on, najzad, dobije kakvu-takvu kartu... I uziva u holivudskim filmovima. Za pocetak bi mogao da pogleda ``Ati: prohujalo s` vihorom``.. :: - - - - - - - - - - - - :: Sirote ATike, izuo im NV patike. Kad gube u 3D igrama, onda izmisljaju nove oblasti... nove DX-ove.... A, vi ste muzicar? Ma, nee... ovaj, nnddaa, pa ne bas... A, znaci niste muzicar? Aaaa, jeee...nisam, ovaj, jesam...odmah cu da se vratim, samo da dam $ BigBadBill-u.. :: - - - - - - - - - - - - - :: He, he, he! Dragi moji dosljaci, da ne kazem - novo meso. Kada bi ste vi znali o drajverima i njihovom instalisanju polovinu onoga sto ja znam, nesto bi vam vec bilo jasno. Ali, neka, bice jasno. Ali malo kasno (my oh my, last one to know is the first one to cry) :: :: :: :: Finalni dokaz! Sad će žderač okruglih kolača da progleda :: :: :: :: Skinuo si mu mrak, obrade.... mada mislim da ti imaš podli plan, da ga navučeš da ponovo kupi ATI, pa da ga proda čim ne uspe da instalira drajvere, kao i prošli puta, ispod cene... :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Ajde leba ti navede neke od tih igara? Mislim da ih ima manje od prstiju na jednoj ruci. A, to koliko dobro znaš da instaliraš drajvere dokazao si na primeru 5850. Izgleda da samo ti i Eseses, od svih ljudi na forumu, niste uspeli da naterate svoje Radeone da rade kako treba (dok kod ljudi kojima ste ih prodali rade oslično). To je samo još jedan dokaz o tvojoj ekspertizi. Uživaj u svom 470, a naše Radeone ne diraj bez razloga. A, sad odoh da instaliram novi 10.6 katalist.
`oslično`! Da znas da si (uz malu, malu gresku), ovaj put u pravu. O, slično rade! Veoma slično. Osrednje i slično. Nije ni cudo sto se zovu rade on. Dodao bih samo slovo `e`. Rade, o, ne! - - - - - - - - - - - - - - niko ne dira VASE Radeon-e - nadovezao sam se na Piskovu primedbu.
:: :: niste uspeli da naterate svoje Radeone da rade kako treba (dok kod ljudi kojima ste ih prodali rade oslično)
Ajde dokaži superiornost `zelenih` karti, a ne da od greške u kucanju praviš novi smisao rečenice. Nemaš argumenata, pa, kao po pobičaju, prdiš u prazno. Ne znam samo dokle više.
Re: Pa dobro gde su te igre? >>Moram da ti skrenem paznju na...
20.06.2010. 03:56
status: user broj poruka: 11001
nelogicnost tvoje primedbe: kazes da prdim u prazno, a ti sam prdis u jos praznije. Ja sam naglasio (citirajuci) da se nadovezujem na Piskovu opasku o `podlom planu...`... Znaci, nisam ni imao nameru da komentarisem ovaj Obrad-ov post, ali su me drugi pozvali i prozvali. To je jasno, zar ne? A ti ipak zavsavas sa `dokle više`!? Ona tvoja greska u kucanju se bas lepo uklopila u kontekst - nisam mogao da odolim...
:: Ajde dokaži superiornost `zelenih` karti, a ne da od greške u kucanju praviš novi smisao rečenice. Nemaš argumenata, pa, kao po pobičaju, prdiš u prazno. Ne znam samo dokle više ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.