da, Nicolas se iscimao, preko serijskog broja pronasao da je karta jos u garanciji kod uvoznika, odneo je, jurcao i cimao po servisima i distributerima a da nista nije trazio za uzvrat, sve mi zavrsio, stigla gtx470 kao zamena... ovom prilikom mu se jos jednom zahvaljujem ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: nist :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: da nisi ništa doplatio...ideš odmah za admina :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
ma ni ja nisam mogao da verujem, vozim ja pre neki dan, obilaznica oko Smedereva, razvukao kamion kolikogodbrzomozedaide, zove mene Nicolas i kad mi je rekao sta sam dobio zamalo da odem u sanac :) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Znaci ne verujem, haha :) :: :: :: :: Dali su ti 470 za pokvarenu 8800 :: :: :: :: Pozdrav : :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja bi popizdeo da sam na njegovom mestu, ali iz price kljucan je taj decko Nikolas, da njega nije bilo ne bi bilo 470ice, tako da ne verujem da je karticu reklamirao prevarant da bi dobio GTX-a
:: Sad će onaj lik što ti je prodao da popizdi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
A zasto da mu ne zavrsim karticu ako mogu... Video sam da se tema otegla, proverio sam broj, iscimao neke ljude, jer je tesko bez papira zavrsiti reklamaciju. I svi srecni. Mix mi nije duzan ostao i zelim mu sve najbolje u zivotu kao i svim clanovima ovog foruma. Kad dodje u BG rado cu ga ugostiti... Pozdrav svima koji `uzivaju` u Beogradu po ovim vrucinama.
CHILLING...KILLING
:: covek je ziv primer da ima jos dobrih ljudi :: :: :: :: Biostar TF560 A2 :: Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 21 :: Transcend 2x1 gb DDR2 900 mh :: WD 3200AAK :: ATI 3870 TOP 512mb DDR :: LG W2243S-P :: Chieftec gps 400w :: :: :: ::
Svaka cast za Nikolasa,ovo je jedan zaista plemenit potez..Nemam reci.. Evo ja se zahvaljujem u Mixxovo ime jer si me stvarno odusevio.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E hvala Bogu da ima ovakvih ljudi..Na ovim se primerima uci.. P.S.Inace po nekom nepisanom pravilu bi ovakva reklamacija trebala i da bude.. To sto nasi trgovci obracunavaju sadasnju cenu kartice a ne onoliko koliko je placena i sta je bila u to doba to je druga stvar.Svugde u svetu se dobija karta iz klase u kojoj je bila kada je izasla..
Jedan moj rodjak (lud covek) se isto tako zajb..menjao mob.tel za pokvarenu 8800GTX al ajde,a ovi u servisu jos ludji,rodja ceka mesec dana da mu jave radosnu vest da su uspeli da je poprave,mada sumljam...ako servis propadne sta da trazi kao dostojnu zamenu za 8800..
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.