Brzo me posavetujte . Dal je bolje da uzmem jos jednu gtx 260 i povezem ih u sli (ploca podrzava 3xSLI) ili da sacekam malo prodam moju 260 i dodam pare i kupim gtx 460. otprilike isto bi potrosio. 120 +120 = 240 a toliko ce otprilike da kosta i gtx480
kad bi gledao u buduce,bolje je uzeti 460 al kad bi gledao performanse 460 nema sta da trazi pored tog Slinavka
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Brzo me posavetujte . Dal je bolje da uzmem jos jednu gtx 260 i povezem ih u sli (ploca podrzava 3xSLI) ili da sacekam malo prodam moju 260 i dodam pare i kupim gtx 460. otprilike isto bi potrosio. 120 +120 = 240 a toliko ce otprilike da kosta i gtx48 :: ::
Najbolja opcija bi ti bila da sad prodas taj GTX260, dodas jos kinte i uzmes recimo GTX460/465. Teze ces prodati taj gtx260 ako jos budes cekao jer velika je dominacija ATijevih 5750/5770 modela. Onaj ko sad kupuje graficku sta mislis sta ce pre izabrati, polovnu GTX260 ili novu 5750/5770? Moje misljenje, razmisli pa odluci :)
:: :: Brzo me posavetujte . Dal je bolje da uzmem jos jednu gtx 260 i povezem ih u sli (ploca podrzava 3xSLI) ili da sacekam malo prodam moju 260 i dodam pare i kupim gtx 460. otprilike isto bi potrosio. 120 +120 = 240 a toliko ce otprilike da kosta i gtx48 :: ::
Kupi ti 5850/70 i uzivaj. Ne bih ti preporucio gtx260 sli jer nemaju DX11, a mozes i da ides 5770 CF, performanse u rangu 5870, imas DX11 ispeglani driveri, malo trose itd. :).
taj 460 je losiji od 5830 koja kosta 200e sad siguran sam da neces ATI jer si naveo samo NVIDIA karte 2x260 ce jos mnogo biti odlican,i jak za sve igre... a dx11 je zaziveo i sad je sve orijentisano prema njemu... opet 5850 je za 250e king of the hill
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Kupi ti 5850/70 i uzivaj. Ne bih ti preporucio gtx260 sli jer nemaju DX11, a mozes i da ides 5770 CF, performanse u rangu 5870, imas DX11 ispeglani driveri, malo trose itd. :) :: :: Pozdrav!
Da sam na tvom mestu, uopste ne bih ni prodavao tu karticu, niti kupovao jos jednu za SLi...za igrice stvarno nema potrebe..sem ako mozda treba u profi svrhe..
Best buy ti je svakako 5850 al sam naveo GTX460/465 jer koliko vidim neces ATi.U suprotnom prodas tu tvoju GTX260 i uzmes 5850, vari sve igre u FullHD bez problema, daje najvise za ulozen novac, pa po meni to ti je najbolja opcija...
:: :: Best buy ti je svakako 5850 al sam naveo GTX460/465 jer koliko vidim neces ATi.U suprotnom prodas tu tvoju GTX260 i uzmes 5850, vari sve igre u FullHD bez problema, daje najvise za ulozen novac, pa po meni to ti je najbolja opcija.. :: :: :: :: :: Brzo me posavetujte . Dal je bolje da uzmem jos jednu gtx 260 i povezem ih u sli (ploca podrzava 3xSLI) ili da sacekam malo prodam moju 260 i dodam pare i kupim gtx 460. otprilike isto bi potrosio. 120 +120 = 240 a toliko ce otprilike da kosta i gtx48 :: :: :: ::
hvala na savetima, razmislicu ovih dana jos. Ostao bih sa nvidia. Imam plocu za SLI i vec jednu gforce graficku pa sad bi mi bilo bezveze da prelazim na ati, bilo single ili CF jednog dana, koji nebi moga ni da odradim.
GTX260 SLi je odlična kombinacija, možda ti se javi Vuk125 pa ti da par komentara pošto on ima tu kombinaciju neko vreme...
Ja bih pre išao na 5850, jer manje struje traži, hladnija karta, DX11... Sasvim dovoljna karta za sve današnje naslove... __________________ Scourge of PCBerza
Ja bih uzeo još jednu gtx 260. Samo pazi da se ne zezneš prilikom kupovine(mora imati isti broj shader procesora(192 ili 216), odnosno isti tehnološki proces) u suprotnom ti SLI setup neće raditi.
Be the change you want to see in the world.
:: hvala na savetima, razmislicu ovih dana jos. Ostao bih sa nvidia. Imam plocu za SLI i vec jednu gforce graficku pa sad bi mi bilo bezveze da prelazim na ati, bilo single ili CF jednog dana, koji nebi moga ni da odradim ::
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Pa da vidimo cija je mama nevina :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: :: Da, ali bar dve GX2.... :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... ::
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: A sta za fiziku :: Treba i za to jos jedna karta.. :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: :: :: :: :: Da, ali bar dve GX2.... :: :: :: :: **************************** :: :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
Zavisi kakva je platforma u pitanju. Ako je to 3XSLI ploča za Core2Duo onda bolje razmišljaj da je menjaš za neku i7 ploču.
Probao sam i SLI i Triple SLI ma nForce 680i čip setu i to je OK. Međutim kad sam probao SLI na P55 čip setu osećaj je da je sve počelo da klizi još bolje. Kasnije su i cifre to pokazale, SLI na i7 brži od Triple SLI na Core2Duo. Bilo je i za očekivati, noviji čip set plus komanda PCI-E linijama direktno iz CPU-a...
Ako već imaš i7 onda dodaj još jedan GTX260...ima da bude cakum-pakum. Vodi računa o tome da ima dve varijante GTX260 kartica.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.