Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac? Mozda neko ima i iskustva sa njom. Hvala unapred... :)
Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko?
:: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: Hvala unapred... :)
Grafička jeste matora ali radiće pristojno, samo ne znamo dokle, bilo je pritužbi u poslednje vreme na nvidije 8 i 9 serije. Ako ti je ne daje baš nešto ekstra povoljno uzmi bolje ovde po oglasima, biće verovatno i s garancijom.
edit: to je već druga stvar, džabe je i sirće slatko.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: Hvala unapred... :)
Malo si se zajebao druze, kakva neka manja rezolucija, wtf!?!? Ja be ovu moju 8800gt secam na 1680 rezoluciji sa cpu 5200 na 3.2ghz i nema da secne nista(ne mislim na gta iv i na metro) sve fura na +30 frejma, tako da ova sigurno ce da posluzi za odlicno igranje, jest da je prevazidjena, ipak bih ja gtx260 ili gtx275(sto se tice nvidie) ali i ova ce da tera sve igre minimum na 1440 rez. bez po muke.
pozdrav
:: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: Hvala unapred... :)
Ne znas sta ce covek hteti da igra tako da si se ti malo zajebao. Rez. 1280x1024 ili 1440x900 je optimum ako covek bude hteo da igra Metro, Stalker-a, Crysis, GTAIV i sl. u full detaljima. Tesko da ce u vecim rez. imati stabilnih 30+ frejmova s doticnom karticom... Za to mu treba GTX260 ili 5770 najmanje....
:: Malo si se zajebao druze, kakva neka manja rezolucija, wtf!?! :: Ja be ovu moju 8800gt secam na 1680 rezoluciji sa cpu 5200 na 3.2ghz i nema da secne nista(ne mislim na gta iv i na metro) sve fura na +30 frejma, tako da ova sigurno ce da posluzi za odlicno igranje, jest da je prevazidjena, ipak bih ja gtx260 ili gtx275(sto se tice nvidie) ali i ova ce da tera sve igre minimum na 1440 rez. bez po muke :: :: pozdrav :: :: :: :: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: :: Hvala unapred... :)
hmmm, aj ovako gtx 260 i 5770 ako izguraju max detalje na max rezoluciji u metro i gta iv sa dual corom, ja ti kupim odmah 5770. Za te igre koje sam stavio u zagradi ne moze ni da izgura ni 5850 a kamoli 9800gt, nisi obavesten, pogledaj ovde na berzi koliko su slabu frame ratu dobili ljudi i to cini mi se sa 5870!? Igre su ocajno optimizovnae, a pogotovo ono njesra od crysis, msm stavili sve na max maxa na 5970 a ono se vuce na jedva 25 30 frejma, pa msm glupost. Tako da ova karta 9800 ili ti 8800 nema sanse da izvuce nikakvih 30+ frejma, mislio sam na ostale dobro optimizovane igre kao AC1 AC2 ME1 ME2 i slicne koje su u fullu sa grafikom.....
:: :: Ne znas sta ce covek hteti da igra tako da si se ti malo zajebao. Rez. 1280x1024 ili 1440x900 je optimum ako covek bude hteo da igra Metro, Stalker-a, Crysis, GTAIV i sl. u full detaljima. Tesko da ce u vecim rez. imati stabilnih 30+ frejmova s doticnom karticom... Za to mu treba GTX260 ili 5770 najmanje... :: :: :: :: Malo si se zajebao druze, kakva neka manja rezolucija, wtf!?! :: :: Ja be ovu moju 8800gt secam na 1680 rezoluciji sa cpu 5200 na 3.2ghz i nema da secne nista(ne mislim na gta iv i na metro) sve fura na +30 frejma, tako da ova sigurno ce da posluzi za odlicno igranje, jest da je prevazidjena, ipak bih ja gtx260 ili gtx275(sto se tice nvidie) ali i ova ce da tera sve igre minimum na 1440 rez. bez po muke :: :: :: :: pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: :: :: Hvala unapred... :)
O čemu ti pričaš? Moj brat ima Asus 9800GT i sve igra pika na maximumu na 1680x1050... Čak je metro pikao skoro na max u DX9... __________________ Scourge of PCBerza
:: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: Hvala unapred... :)
O tome da mu treba jaca graficka ukoliko hoce da mu fps ne opada ispod 30-35 ni u jednom trenutku, u pomenutim igrama, za rez. od 1680x1050 i vise...
:: O čemu ti pričaš? Moj brat ima Asus 9800GT i sve igra pika na maximumu na 1680x1050... Čak je metro pikao skoro na max u DX9.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: :: Hvala unapred... :)
Ne citas sta sam napisao, kazem GTX260 i 5770 CE IZGURATI pomenute igre sa max detaljima i frame rate-om koji nece opadati ispod 30 NA REZ. 1280X1024 ILI 1440X900, a ne na max rezoluciji koju ti pominjes. Ja nigde nisam pomenuo maximalnu rezoluciju, nego max detalje....
:: hmmm, aj ovako gtx 260 i 5770 ako izguraju max detalje na max rezoluciji u metro i gta iv sa dual corom, ja ti kupim odmah 5770. Za te igre koje sam stavio u zagradi ne moze ni da izgura ni 5850 a kamoli 9800gt, nisi obavesten, pogledaj ovde na berzi koliko su slabu frame ratu dobili ljudi i to cini mi se sa 5870!? Igre su ocajno optimizovnae, a pogotovo ono njesra od crysis, msm stavili sve na max maxa na 5970 a ono se vuce na jedva 25 30 frejma, pa msm glupost. Tako da ova karta 9800 ili ti 8800 nema sanse da izvuce nikakvih 30+ frejma, mislio sam na ostale dobro optimizovane igre kao AC1 AC2 ME1 ME2 i slicne koje su u fullu sa grafikom.... :: :: :: :: :: :: Ne znas sta ce covek hteti da igra tako da si se ti malo zajebao. Rez. 1280x1024 ili 1440x900 je optimum ako covek bude hteo da igra Metro, Stalker-a, Crysis, GTAIV i sl. u full detaljima. Tesko da ce u vecim rez. imati stabilnih 30+ frejmova s doticnom karticom... Za to mu treba GTX260 ili 5770 najmanje... :: :: :: :: :: :: :: Malo si se zajebao druze, kakva neka manja rezolucija, wtf!?! :: :: :: Ja be ovu moju 8800gt secam na 1680 rezoluciji sa cpu 5200 na 3.2ghz i nema da secne nista(ne mislim na gta iv i na metro) sve fura na +30 frejma, tako da ova sigurno ce da posluzi za odlicno igranje, jest da je prevazidjena, ipak bih ja gtx260 ili gtx275(sto se tice nvidie) ali i ova ce da tera sve igre minimum na 1440 rez. bez po muke :: :: :: :: :: :: pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koji je proizvodjac to ces morati njega da pitas. Inace kartica ima 256-bitnu GDDR3 memoriju, posluzice ti za igranje igara u nekoj manjoj rezoluciji (1280x1024 npr.). Prevazidjena je al moze da posluzi. Ne znam jel je dobijas tako ili je placas, i koliko :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugar mi iz inostranstva salje ovu gr. karticu, ako bi neko mogao da mi kaze kakva je ta grafika i koja je tu memorija, koji je proizvodjac :: :: :: :: :: Mozda neko ima i iskustva sa njom :: :: :: :: :: Hvala unapred... :)
90% ljudi ima mnogo mnogo slabiji karticu,a vi svi koji milsite da ne moze da se igra na pristojnim podesavanjima grdno se varate...A i na 8800GTS(a 9800GT je bolji) i dan danas sve igre teku glatko na pristojnim rezolucijama,tako da ne lupajte gluposti,mozda karta nije poslednja rec tehnike,ali nemojte da mislite da je karta losa,pogotovo kad je i dzabe,a ima puno puno slabijih i novijih kartica o kojima mislite da je bolja a puno su losiji,tako da ces karticom biti zadovoljan i sve ces moci da igras,ne boj se.....
Niko nije ni rekao da ne moze sa pristojnim podesavanjima, moze opusteno. Ovde je rec o max detaljima i vecim rezolucijama u novijim igrama. Ne pratis diskusiju... :)
:: 90% ljudi ima mnogo mnogo slabiji karticu,a vi svi koji milsite da ne moze da se igra na pristojnim podesavanjima grdno se varate...A i na 8800GTS(a 9800GT je bolji) i dan danas sve igre teku glatko na pristojnim rezolucijama,tako da ne lupajte gluposti,mozda karta nije poslednja rec tehnike,ali nemojte da mislite da je karta losa,pogotovo kad je i dzabe,a ima puno puno slabijih i novijih kartica o kojima mislite da je bolja a puno su losiji,tako da ces karticom biti zadovoljan i sve ces moci da igras,ne boj se.... :: :: ::
@bojanjov taj proc polovan vredi max 25 evra, nov 30 evra, jer za 45 evra imas x2 240 koji lomi u performansama taj samo tako :). Grafa ti je super u odnosu na proc, nista tu ne pipaj :).
Ti mislis sta ti hoces. Ali taj proc za 55 evra nece niko kupiti, jedino sto nema novih proc-ova za socket 939 pa zato izvlaci cenu. Inace za 55 evra imas E5300 i x2 240 koji sabiju taj 3800+ i 4400+ opusteno. Ako hoces nesto da menjas na tom kompu menjaj procesor i maticnu.
Stvarno, taj X2 3800+ ne vredi te pare, em je najsporiji X2 em je mator ko biblija. Uzmi X2 240, mnogo brzi od tog matorca...
:: Ti mislis sta ti hoces. Ali taj proc za 55 evra nece niko kupiti, jedino sto nema novih proc-ova za socket 939 pa zato izvlaci cenu. Inace za 55 evra imas E5300 i x2 240 koji sabiju taj 3800+ i 4400+ opusteno. Ako hoces nesto da menjas na tom kompu menjaj procesor i maticnu :: :: Pozdrav!
Druže, gledaš oglase krvoločnih preprodavaca koji uvaljuju to ljudima koji bi pošto poto da imaju dual core a neće da idu na am2. Čovek koji ti prodaje svoju staru 939 konfiguraciju daće ti za 60e procesor, ploču, pa i nešto memorije, što da ne.
Možeš za tih 60e da dobiješ komplet am2 ploču i neki x2 4200+, 4400+ kad smo već kod njega.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.