Ako pitas za konektor za VGA ne bih da te obezhrabrim ali ja sam isti trazio pre nekog vremena i apsolutno nigde ga nije bilo u celom gradu. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Ako ima neko konektor ili zna gde ima da se kupi da mi da broj telefona iz 2x4 pina da ide 8pin ili iz 6 pina da ide 8pin. Hvala unapred.. ::
:: :: Sklopio je rečenicu za primer, ali mislim da je reč o power adapteru za PCIe grafiku, ipak :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: :: :: Ljudi citajte, on misli na nesto za telefon/kao za telefon, verovatno misli na RJ45 u UTP 5E ili tako nesto, ko zna.. :: ::
Mojne trazis adapter nego kupi NOVO napajanje......a ako ti je bas frka zamoli nekog da ti da ko je dobio uz graficku kartu ili daj oglas da kupujes adapter . Ovako samo gubis mnoggooOOO vremenaaa trazeci. Pogledaj u radnji mislim da je Game WORLD u ulici Kraljice Marije tamo kod vuka gde skrece tramvaj .....videla sam tamo dosta adapatera ali se ne secam da ima to sto trazis. Ako tamo nema mojne lutas gradom ( nema ga nigde )
Hvala svima probacu u svim tim shopovima trenutno mi ne treba ali mozda mi uleti grafika sa 8 pina ja imam na napajanju 2x6pin a znam da mi ne treba vise snage od ovog napajanja sto imam tako da mi samo treba adapter. Uglavnom hvala svima pravi ste drugovi forumasi :-D
Hvala svima probacu u svim tim shopovima trenutno mi ne treba ali mozda mi uleti grafika sa 8 pina ja imam na napajanju 2x6pin a znam da mi ne treba vise snage od ovog napajanja sto imam tako da mi samo treba adapter.
Pa dobices uz takvu karticu i adapter ako je kupis u full pakovanju.
:: Hvala svima probacu u svim tim shopovima trenutno mi ne treba ali mozda mi uleti grafika sa 8 pina ja imam na napajanju 2x6pin a znam da mi ne treba vise snage od ovog napajanja sto imam tako da mi samo treba adapter. :: :: Pa dobices uz takvu karticu i adapter ako je kupis u full pakovanju :: :: ::
Bolje prostudiraj hoce li ti napajanje izdrzati tj. hoce li moci da da potrebnu struju za takvu karticu, naravno ako ti bude zatrebalo. Obicno takva napajanja vec imaju i potrebne konektore i nisu im potrebni adapteri.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.