Monitor BENQ E900WA, odlucih da ga prodam , monitor star godinu dana, perfektno ocuvan, kazite mi sta mislite koliko bi para mogao da dobijem za njega.
nemam interesa da ubijam cenu ali mislim da ne vredi toliko. mislim iz ugla kupca, imas 70e, pratis oglase recimo nedelju dana, i odlucis da je bas to best buy? ma jok... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ako ti se ne zuri, stavi ga u oglase na recimo 75evra, pa posle par dana spusti na 70, pa posle par dana na 65, pa na 60.... tako nekako ja radim kad mi nije hitno ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: gledaj ovako bili za njega mogao uzet jedno 60 e, posto mi jos toliko treba za nov monitor :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.