Da li dobijam nesto i sta posto bih zamenio ASUS EN9800 GT Ultimate (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-7.html) za neku atijevu 5770 karticu.Hvala na pomoci.
Menjaj slobodno, svaka preporuka. Dobijas dosta brzu karticu, novije generacije, manje trosi, a i kasnije ces je lako prodati kad budes hteo da je menjas. Od 5770 kartica uzmi neku od sledecih: Sapphire 5770 Vapor-X, MSI 5770 Hawk ili ASUS 5770 CuCore. Sve tri su odlicne.
Na kvalitetna napajanja od 500w navodno mogu da idu dve 5750 i proizvoljna ostala oprema, 5770 troši samo malo više tako da bi taj tvoj čiftek najverovatnije bio dosta.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Auuu.... pa to menja problem u korenu!: )) Ma i ja sam pomisljao na to,al rekoh da pitam admine ovde :D
Sta mislite onda, da li je bolje to ili single 5850? Jbg, gledam neke testove, 5770 je malo bolja, ali sumirano je 5850 i jeftinija od ove 2. Pa se razmisljam... Ne vredi brate, ispeglase dx11 extra, mi u dx10 klanu pakujemo kofere polako :)
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor
:: Na kvalitetna napajanja od 500w navodno mogu da idu dve 5750 i proizvoljna ostala oprema, 5770 troši samo malo više tako da bi taj tvoj čiftek najverovatnije bio dosta :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: :: Da li dobijam nesto i sta posto bih zamenio ASUS EN9800 GT Ultimate (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-7.html) za neku atijevu 5770 karticu.Hvala na pomoci.
Kanda je ipak bolje da uzmeš jednu 5850, to ti je čisti zicer a skaliranje multi-gpu dosta zavisi od same igre i optimizacije drajvera. I pre nego li pitaš, to tvoje napajanje je dovoljno za jednu 5850
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: a zasto ne bi menjao opet za nVidia-u? :: :: :: :: :: :: Da li dobijam nesto i sta posto bih zamenio ASUS EN9800 GT Ultimate (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/9791-geforce-9800-gt-roundup-evga-asus-gigabyte-palit-7.html) za neku atijevu 5770 karticu.Hvala na pomoci.
Mudro zboris Raicu : ) Onda vredi ustekati se i uzeti 5870, pa se sprdati sa tim krajzisem :D
@imarkovic: Od nvidie ostade samo lep sajt.. :D Ali iskreno oduvek sam je imao, i gotivim ih, al mi nekako ovaj ati sirotinjski, a ja sve dadoh u kuciste :)
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor
:: Kanda je ipak bolje da uzmeš jednu 5850, to ti je čisti zicer a skaliranje multi-gpu dosta zavisi od same igre i optimizacije drajvera. I pre nego li pitaš, to tvoje napajanje je dovoljno za jednu 5850 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
a ne ovi likovi koji se kao ne razumeju u ATI-ja ili imaju neki sličan neubedljiv odgovor. Slobodno pređi na 5770, pa da nas `crvenih` bude još jedan više.
:: a ne ovi likovi koji se kao ne razumeju u ATI-ja ili imaju neki sličan neubedljiv odgovor. Slobodno pređi na 5770, pa da nas `crvenih` bude još jedan više :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.