i nce pogresiti bilo koju da uzme, ali po meni ja da uzimam uzeo bih HAWK, bolje mi izgleda, mislim tu jedino i izgled presudjuje jer su obe karte ekstra.
E5300 bi mogao da klokuje na na 3-3.5Ghz barem, ja bih tako uradio, inace nece videti bas kartu u punom sjaju pogotovo ako igra u nekoj manjoj rezoluciji i hoce da klokne kartu a steta bi bilo da ne uradi to ako uzme neki od ova dva modela :)
pa nek ona izvlaci vruc vazduh van kucista ...obe ove kartice su dobre za malo bolje provetrena kucista ,ali nemaju onaj wind tunel, vec samo ventilatore koji hlade karticu a topao vazduh se siri po kucistu pa ti treba malo bolji protok vazduha da istera sve to napolje ...taktove ces lako da podesis da parira vaporu i hawku ,a ni temperatura ne bi trebala da bude mnogo veca ...mada ,ako bas hoce vanserijsku karticu ,mozda ne bi bila losa msi ...ako nista drugo ,bar ce kartica biti hladnija ,ali ne i tisa
sto se tice clocka,clockovace ovaj njegova intel ,pokusavao je i islo je lepo na 3.5,tacnije ,neko drugi mu je to radio,i to je funkcionisalo dobro,ali je ipak vratio,kao ajde ne dobija mnogo
sto se tice samog clocka,grafe,jer i meni je interesantna,kolko se dobija samim clockom grafe i donosi li to neka poboljsanja,posto sam video (procitao) da se vapour x clockuje ko blesav i da se u nekim testovima to i oseti?
Sto se tice kloka vapora-x zadji malo na temu 5770 vapor-x tu sam okacio neke rezultate OC cisto da se vidi razlika.Jus uvek testiram 1010/1445 dali je stabilno al cim radi po par sati valjda jeste :)pa cu i njih da postavim
Zapucaj ti toj kartici furmark, ako već nisi za testiranje tog tipa.
:: Sto se tice kloka vapora-x zadji malo na temu 5770 vapor-x tu sam okacio neke rezultate OC cisto da se vidi razlika.Jus uvek testiram 1010/1445 dali je stabilno al cim radi po par sati valjda jeste :)pa cu i njih da postavim
:: ako ti sta znaci evo rezultat :: :: 3DMark Score 1301 :: SM 2.0 Score 6050 :: SM 3.0 Score 7200 :: CPU Score 2353 :: :: :: ne razumem se bas najbolje u 3dmark06 :)
:: Koci te CPU mnogo, al ne brini, testiraj igre ne 3DMark :: :: Sto se tice kloka karte dobije se bar 10-15% sto nije malo i primeti se u igri :: ::Pa i ja to kazem al se ljudi valjda igraju sa 3dmarkom :) sala naravno Ova moja ubi kako se klokuje sad je vec stigla 4890 i to formulu koju sam imao.E sad mi nije zao sto je otisla
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647487. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.