Samo što su u nVdijinom slučaju samo pozdravi. Mogu da se pozdrave sa izbacivanjem svojih novih modela šporeta, pa još i sa dve ringle. I jedna greje više nego dovoljno. Stvarno mi nisu jasni. Tvrdoglavo skaču sebi u stomak. Neće njih ATi skenjati, uradiće oni to sami sebi.
Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
02.06.2010. 11:21
status: user broj poruka: 11001
moja, juce kupljena 470-ica (Gainward) u poredjenju sa vasim usplahirenim crvenperkama iz serije 5xxx - GRAFICKA KARTA. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - zalim slucaj, kolege, ko nema NV kartu, taj ne zna pravi ukus 3D igranja na PC-ju. Ko nije imao u kompu ATi-ja pa onda umesto njega stavio eNVea, taj ne zna sta znaci PROMENA NA BOLJE. Na mnogo, MNOGO bolje.
Re: Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
02.06.2010. 11:51
status: user broj poruka: 6502
MA idi brate, imao sam do pre 3 meseca Asus 9800GTX+ TOP klokovanu na max., i jedna 5750 je pere klokovana u 3D igrama.... Tako da ti je konstatacija bezveze...
Koliko si platio tu 470 ? Ako je preko 30k onda si malo bacio pare :)
:: moja, juce kupljena 470-ica (Gainward) u poredjenju sa vasim usplahirenim crvenperkama iz serije 5xxx - GRAFICKA KARTA :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: zalim slucaj, kolege, ko nema NV kartu, taj ne zna pravi ukus 3D igranja na PC-ju. Ko nije imao u kompu ATi-ja pa onda umesto njega stavio eNVea, taj ne zna sta znaci PROMENA NA BOLJE. Na mnogo, MNOGO bolje :: :: ::
Re: Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
02.06.2010. 11:54
status: user broj poruka: 1541
Ma bre sta mi rece... Ajde prosvetli nas koji imamo ATi-ja pa ne znamo sta znaci `pravi ukus 3D igranja na PC-ju.... `. Mislim ove tvoje izjave toliko jadno zvuce da je to zalosno.
:: moja, juce kupljena 470-ica (Gainward) u poredjenju sa vasim usplahirenim crvenperkama iz serije 5xxx - GRAFICKA KARTA :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: zalim slucaj, kolege, ko nema NV kartu, taj ne zna pravi ukus 3D igranja na PC-ju. Ko nije imao u kompu ATi-ja pa onda umesto njega stavio eNVea, taj ne zna sta znaci PROMENA NA BOLJE. Na mnogo, MNOGO bolje :: :: ::
:: Ma bre sta mi rece... Ajde prosvetli nas koji imamo ATi-ja pa ne znamo sta znaci `pravi ukus 3D igranja na PC-ju.... `. Mislim ove tvoje izjave toliko jadno zvuce da je to zalosno. :: :: :: :: moja, juce kupljena 470-ica (Gainward) u poredjenju sa vasim usplahirenim crvenperkama iz serije 5xxx - GRAFICKA KARTA :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: zalim slucaj, kolege, ko nema NV kartu, taj ne zna pravi ukus 3D igranja na PC-ju. Ko nije imao u kompu ATi-ja pa onda umesto njega stavio eNVea, taj ne zna sta znaci PROMENA NA BOLJE. Na mnogo, MNOGO bolje :: :: :: :: :: ::
:: srk,srk za 6meseci ima da isusi napajane: :: ako izadje biti ce jaka,glomazna,vruca i bucna... :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Za takvu kartu se uzima 800-1000W ko hoce normalno da mu radi duze vreme :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: srk,srk za 6meseci ima da isusi napajane: :: :: ako izadje biti ce jaka,glomazna,vruca i bucna... :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
Malo mi je cudno izvesti dual verziju ove karte zbog prevelike disipacije.. Ako je to uopste moguce,nesto su definitivno radili sa chipom. Svakako je ovo potez koji se vrti u krug ATI vs nVidia od pamtiveka.. Karta ce se izbaciti samo da zbaci sa trona 5970. Koliko vidim ima 2x8 pin napajanje i stoji na granici od 300w. Cena ne verujem da ce bas biti pristupacna a performanse zadovoljavajuce obzirom da GTX470 SLI radi solidno.. Ovo za mene nije nista posebno.Ipak bih voloe da vidim sledecu generaciju karti kroz neki 28nm proces proizvodnje sa unapredjenijom arhitekturom i boljim osobinama samog chipa.. Zbog svega toga sam i dalje na GT200 i za sad su moje potrebe podmirene..
Re.Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
02.06.2010. 19:13
status: user broj poruka: 317
gospon Tortojed veoma uzbudjen i zurnim korakom otisao u trgovinu gdje je pezario grafu da mu vrate novac! Batice, ako ne budu hteli zapreti im trzisnom inspekcijom, mozda ce se uplasiti inspekcije pa ce ti dati neku ATI`jevu karticu malo boljih karakteristika i povratiti polovinu ulozenih para!!! PS. Javi nam sta si uradio, mozda ti mozemo pomoci oko te transakcije, pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.