ta dva monitora nikako ne mogu da se porede,kako po kvalitetu tako i po ceni.ako ti je kvalitet slike stvarno bitan i spreman si da das do 450e sve ide u korist 971p.971 ima pva matricu realne boje odlicne uglove vidljivosti i gotovo da nema probijanja pozadinskog osvetljenja dok su kod 931 sve ove mane manje ili vise izrazene,sto prosecnom korisniku i ne predstavlja veliki problem,ali ako kazes da ti je kvalitet slike "jako" bitan onda je 971 pravi izbor
Brate to sto is naveo nevidi se golim okom i to je samo marketinski potez da bi se ljudi nalepili i dali vece pare, kao kad sam ja kupovao 930BF rekli su najbrzi da bi 2 meseca kasnije izasao Vsonic sa 2ms ili 1.6ms.
pa prijatelju vidi se da ti nikad nisi onda ni video kako radi 971p posto je razlika nebo i zemlja,ali je taman toliko i skuplji....:)
ali naravno to je opet potrebno nekome ko se bavi pripremom za stampu i ozbiljnijom grafikom,a samo za igrice bi i ja verovatno uzeo 931bf jer bi mi bilo zao da dam jos sto i kusur evra za 971p. ali ako covek ima pare sto da ne...971 ionako u svakom pogledu bolji i to za dva koplja...
a to sto si reko da se pojavio brzi monitor od tvog to je cista logika...pa nece valjda da unazadjuju tehnologiju... ako si mislio da si kupio najbrzi i da nikad nece napraviti bolji onda.....:)))))
moj zakljucak...ako covek ima para i nece posle da kuka:)...onda 971p ako je u manjku evara onda 931bf...u svakom slucaku oba monitora su odlicna u svojoj klasi..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.