Kako su se pokazali LG i ASUS od 22in tn matrice? Mislim u skladu sa SAMSUNG modelima. Dali je to bolje od aukcijskih AOC, BENQ, BELINEA, PRESTIGE, PROVIEW, MAG i slicnih?
FAQ, ne razumem stvarno poentu ovih tvojih tema? Pa jel moguće da treba neko da ti kaže da su bolji Asus, Samsung i LG modeli od ostalih, ili se samo praviš lud... __________________ Scourge of PCBerza
:: ne bih bas svrstavao ASUS zajedno sa LG i Samsung-om.. :: :: :: :: Svakako su bolji LG i ASUS od tih AOC, BENQ, BELINEA i ostalih slicnih... :: :: :: :: :: ::
Samsung pravi definitivno dobre monitore sa TN panelima i ova poslednja generacija novih monitora sa TN tehnologijom je zaista ok.. Viewsonic takodje ima visok kvalitet ,mozda cak i bolji od Samsunga u toj klasi TN panela mada je to diskutabilno sad trenutno.. Treba pogledati tacno po modelu monitora pa videti i ko mu je proizvodjac panela..Tako je najbolje i odluciti koji monitor uzeti pored toga sto se detaljno pregleda panel (slika,mrtvi pikseli,kontrast,ghosting,uglovi,mrtvi pikseli i sl)
Samsung pravi dobre monitore, ali i crkavaju ,meni je jedan riknup pa sam presao na LG flatron (Samsung moram da nosim u servis),ali u principu ako Samsung daje 3 godine garancije mozes i Samsung.Uglavnom LG ili Samsung (dok je radio bio je odlican)
ne boj se, ide i LG u servis isto tako cesto...moja preporuka je ViewSonic.
:: Samsung pravi dobre monitore, ali i crkavaju ,meni je jedan riknup pa sam presao na LG flatron (Samsung moram da nosim u servis),ali u principu ako Samsung daje 3 godine garancije mozes i Samsung.Uglavnom LG ili Samsung (dok je radio bio je odlican)
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.