Treba mi detaljno uputstvo za onu `shemu` geforce->quadro. Gde to mogu da nadjem??? I chuo sam da treba da nadjem quadro hardware ekvivalent geforce-a, dakle koji bi to bio ako je geforce model gtx 260 (ne bitno da li je sa 192 ili 216 stream procesora).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
A da li je moguc i kontra proces?? (zbog radi testa programa i `uchenja` na njemu)
01.06.2010. 21:42
status: user broj poruka: 1889
@Mixx: A da li mozhesh malo detaljnije (ne bih da zajebem caletovu karticu za posao)? @Daum: Pa za rad u 3D studio max-u prvenstveno (znam da nije za gamere).
Sorry, nisam video da si mi odgovorio već... U maxu ćeš veće performanse da dobiješ sa GTX260 jer se Max oslanja na DirectX za prikaz u viewportu. Ako novi Max podržava DX11 onda znaš šta da kupuješ... __________________ Scourge of PCBerza
Izgleda da ce ici neka entry-level quadro, jer sam prochitao da je bolje uzeti to nego modovati 8800 gts od 320 ili ultra (poslednje koje mogu da se moduju su na g80 chip-u). Hvala na informacijam, a ovo za goo.gl cu da ti zapamtim :))
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647487. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.