Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
problem sa leadtec tv 2000 xp winfast
STRANA 1 OD 1
jeremijabg problem sa leadtec tv 2000 xp winfast 31.05.2010. 21:45 T27180

status: user
broj poruka: 128
imam ovu karticu vise od 6 meseci i radila je ok...(osim sto je posle nekoliko puta pritiswnutih pogresnih dugmadi na daljinskom prestala softverski da regulise ton TVa)..medjutim,pre par dana je skroz oblajznula...kad bi probao preko daljinskog da promenim kanal -TV bi se ugasio...ili bilo sta drugo da probam sa daljinskim...deinstaliram je i probam sve iz pocetka ali sad ne mogu vise ni da nadjem kanale (kada skenira ne stiklira ih vec kad zavrsi `skeniranje` ugasi program totalno...takodje ne dozvoljava da izaberem grad u kome sam jer ne otvara taj prozor...)......da,ponekad na daljinski reaguje tako sto ugasi program i otvori neki prozorcic gde pise send sms message?!..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: leadtec tv 2000 xp winfast 31.05.2010. 21:49 #218576

broj poruka: 5710
ChrisTV + plugin za taj daljinac

D E M I G O D

::
:: imam ovu karticu vise od 6 meseci i radila je ok...(osim sto je posle nekoliko puta pritiswnutih pogresnih dugmadi na daljinskom prestala softverski da regulise ton TVa)..medjutim,pre par dana je skroz oblajznula...kad bi probao preko daljinskog da promenim kanal -TV bi se ugasio...ili bilo sta drugo da probam sa daljinskim...deinstaliram je i probam sve iz pocetka ali sad ne mogu vise ni da nadjem kanale (kada skenira ne stiklira ih vec kad zavrsi `skeniranje` ugasi program totalno...takodje ne dozvoljava da izaberem grad u kome sam jer ne otvara taj prozor...)......da,ponekad na daljinski reaguje tako sto ugasi program i otvori neki prozorcic gde pise send sms message?!..
jeremijabg re 31.05.2010. 22:03 #218577

skinuo sam drajver i instalirao ga i i dalje se isto ponasa...za taj plug in za daljinski gde treba da trazim?

gilopile Re: problem sa leadtec tv 2000 xp winfast 31.05.2010. 22:17 #218583

broj poruka: 9459
U devajs menadzeru pod sound,video&game controls uninstalisi sve stavke pod WinFast(4 komata),potom sa your uninstaler-om i sam winfast program.Kada si restartovao comp,uradi isto kao sto si i pre,dakle,drajvere za kartu,program...Ako su simptomi isti,onda ces morati da je probas na 2. compu kako bi eliminisao useljenike,a ako problem i dalje postoji,znas i sam sta ces s njom siroticom.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: imam ovu karticu vise od 6 meseci i radila je ok...(osim sto je posle nekoliko puta pritiswnutih pogresnih dugmadi na daljinskom prestala softverski da regulise ton TVa)..medjutim,pre par dana je skroz oblajznula...kad bi probao preko daljinskog da promenim kanal -TV bi se ugasio...ili bilo sta drugo da probam sa daljinskim...deinstaliram je i probam sve iz pocetka ali sad ne mogu vise ni da nadjem kanale (kada skenira ne stiklira ih vec kad zavrsi `skeniranje` ugasi program totalno...takodje ne dozvoljava da izaberem grad u kome sam jer ne otvara taj prozor...)......da,ponekad na daljinski reaguje tako sto ugasi program i otvori neki prozorcic gde pise send sms message?!..
jeremijabg re 31.05.2010. 22:40 #218593

znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager....
gilopile Re: re 31.05.2010. 22:43 #218596

Desni klik na my comp/properties/device...

:: znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager...
jeremijabg Re: Re: re 31.05.2010. 23:22 #218629

Hvala,uspelo je!i dalje ne reaguje softverski na regulaciju zvuka ali to sam se vec navikao...jos jednom hvala!

:: Desni klik na my comp/properties/device..
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ::
:: :: znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager...
Equinoxe Re: Re: Re: re 31.05.2010. 23:27 #218632

broj poruka: 12057

Vezano za softversku kontrolu tona, da bi to radilo, u PVR programu moraš setovati da ti za `Audio-Out Control Line` bude izabrano ono na šta si povezao tuner sa zvučnom kartom.

:: Hvala,uspelo je!i dalje ne reaguje softverski na regulaciju zvuka ali to sam se vec navikao...jos jednom hvala
:: :: Desni klik na my comp/properties/device..
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: ::
:: :: :: znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager...
Jebivetar Da se nadovezem 31.05.2010. 23:38 #218638

broj poruka: 2386
Ista karta u pitanju.
Pochela da zeza sa zvukom, i samo je mogla da pusti zvuk kad u njenom programu pritisnem timeshift. Prethodno sam reinstalirao drajvere da bi i tako uspela.
Zovu me posle nekoliko meseci i kazu kako uopshte ne radi.
Probam isto, proradi ali posle restarta opet nema ni slike ni tona. Probam tako par puta, zaebava opet, pa reinstaliram XP SP2, stavim drajvere i program. Opet isto, prvi put pokaze sliku, za ton mora da se ukljuchi timeshift(to mi nije jasno) i posle restarta opet ista stvar, ni slike ni tona.
Eto, da iskoristim priliku, mrzelo me da pokrecem temu a vec mesec dana kako nisam reshio problem. D je karta kod mene, probao bih na drugom rachunaru, ovako sve treba u gostima da radim.
Sad ste me podsetili.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

gilopile Re: Re: Re: re 31.05.2010. 23:43 #218641

Nema na cemu!

Sto se tice regulacijaije jacine zvuka:Moras u samom Winfast programu podesiti pod `Audio-Out Control line`Jednu od opcija:

Line in:Ako ides sa tv kartice u zvucnu karticu u dzek`line in`,isto tako i mic in(sto nije preporucljivo zbog osetljivijeg mikrofonskog ulaza.
Cd audio:Ako iz kartice ides na maticnu plocu...

:: Hvala,uspelo je!i dalje ne reaguje softverski na regulaciju zvuka ali to sam se vec navikao...jos jednom hvala
:: :: Desni klik na my comp/properties/device..
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager...
jeremijabg Re: Re: Re: Re: re 31.05.2010. 23:51 #218645

Hvala,uspelo je...naravno da je bila poslednja opcija koju sam probao ....Marfi je cudo...

:: Vezano za softversku kontrolu tona, da bi to radilo, u PVR programu moraš setovati da ti za `Audio-Out Control Line` bude izabrano ono na šta si povezao tuner sa zvučnom kartom
:: :: Hvala,uspelo je!i dalje ne reaguje softverski na regulaciju zvuka ali to sam se vec navikao...jos jednom hvala
:: :: :: Desni klik na my comp/properties/device..
:: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: ::
:: :: :: :: znam da je pitanje glupoi,ali gde se bese nalazi taj device manager...
Equinoxe Re: Re: Re: Re: re 31.05.2010. 23:54 #218646

broj poruka: 12057

Samo ti prepisuj......al važno da te nisu uhvatili, samo ti fali zabrana izlaska tri sledeća roka.

:: Nema na cemu
:: Sto se tice regulacijaije jacine zvuka:Moras u samom Winfast programu podesiti pod `Audio-Out Control line`Jednu od opcija
:: Line in:Ako ides sa tv kartice u zvucnu karticu u dzek`line in`,isto tako i mic in(sto nije preporucljivo zbog osetljivijeg mikrofonskog ulaza
:: Cd audio:Ako iz kartice ides na maticnu plocu..
gilopile Re: Da se nadovezem 31.05.2010. 23:56 #218647

Nema tu mnogo opcija.Ako si sve dobro povezao(sa kartice u zvucnu,ili na plocu,i posle podesio u winfast-u pod Audio-Out Control line izvor)mora da sljaka.Ostaje ti samo da proveris u win-mixeru da nije nesto od tih izvora stisano,ili mutirano.Proveri i zvucnu karticu,skopcaj joj nesto u line in,pa vidi da li se cuje na zvucnicima.

@Bax2003: Ma jok,nego sam pisao post 100 godina tj.u medjuvremenu sam zakuhavao koffe i nisam video sta se iznad desava:))Odok u cos`

Edit: Bitno je da se sve razresilo u Jeremijinu korist

:: Ista karta u pitanju
:: Pochela da zeza sa zvukom, i samo je mogla da pusti zvuk kad u njenom programu pritisnem timeshift. Prethodno sam reinstalirao drajvere da bi i tako uspela
:: Zovu me posle nekoliko meseci i kazu kako uopshte ne radi
:: Probam isto, proradi ali posle restarta opet nema ni slike ni tona. Probam tako par puta, zaebava opet, pa reinstaliram XP SP2, stavim drajvere i program. Opet isto, prvi put pokaze sliku, za ton mora da se ukljuchi timeshift(to mi nije jasno) i posle restarta opet ista stvar, ni slike ni tona
:: Eto, da iskoristim priliku, mrzelo me da pokrecem temu a vec mesec dana kako nisam reshio problem. D je karta kod mene, probao bih na drugom rachunaru, ovako sve treba u gostima da radim
:: Sad ste me podsetili
:: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp
:: ko nema u vuglu, ima u guglu
Jebivetar Dobro 01.06.2010. 01:09 #218674

broj poruka: 2386
Mislim da su problem usb zvuchnici. Al ajde, videcu neshto.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

jeremijabg .... ponovo ista stvar...... 14.07.2010. 00:28 #230424

problem smo onda resili ali izgleda nismo uzrok problema...naime,od onog puta se ista stvar sa karticom desava na svakih od 3-10 dana...zglajzne nesto pa moram opet da deinstaliram i ucitam softver kartice..vec postaje iritantno...sta moze biti uzrok ovoga?i sto je vaznije-kako to resiti...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647287.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs