treba mi antenski kabl, odnosno kabl adapter, koji ce mi omoguciti da prikacim jednu tv karticu za laptop na klasicnu tv antenu ili na kablovsku. Izlaz na tv kartici nije ovaj klasicni antenski zenski, vec nekako dosta manji, a isto ima 2 pola spoljasnji i unutrasnji.
Ako neko ima da proda nek javi na forum ili nek bar kaze gde da kupim.
Verovatno je činč! Imaš takve adaptere na pijaci kod ovih što prodaju antenske kablove. Ako ne nadješ tamo onda otidi u Radioklub-Timočka 18 ili u prodavnicu Akustik-S. Markovića 40,Bg Pozdrav!
nije ni c od cinca, ovo je mnogo finiji konektor, prilicno tanji od cinca. Unutrasnji pin (ili po srspki +) je kod ovog na kartici toliko uzan da jedino igla moze da udje.
Cudi me da nije dosao sa karticom taj adapter, medjutim ipak otidi do ove dve prodavnice i ponesi karticu pa probaj imaju ljudi razne stvari. Mozda najbolje do radio kluba a mozes i sa njihovog sajta da skines katalog pa da pogledas da li imaju nesto slicno, jer ako nema tamo tesko da ces naci, a ako imas cime uslikaj taj konektor ili barem napisi koja je kartica pa da vidimo kako to izgleda!
da je to BNC, Radio klub! I probaj u Sremskoj ulici preko puta trznog centra postoji radnja koja se bavi narezivanjem kljuceva i pravljenjem kablova po porudzbini!
vrlo je slican ovom na donjoj adresi, ustvari isti taj ali bez navoja, sto ce reci da se ne srafi. Celo vece izgubih da nadjem negde nesto slicno na netu i nasao sam, ali ne kod nas...u svakom slucaju nije bnc, sma, tnc i slicni konektori...
pa nije to nista strasno ima se to nadje samo ponesi taj tuner sa sobom i trazi u radnji ulaz koji leze imace sigurno ili moda cak i kabl da poneses sa sobom da ti oni stave jer moguce je da stavljanje tog konektora trazi neku vrstu krimpovanja za sta trebaju posebna klesta a to sve ima u radnjama
Da li sa spoljne strane mase ima navoje. Ako je to slučaj onda lepo idi na pijacu i kupi konektor za spajanje dva koaksijelna kabla, onda lepo našrafi jednu od dve kupljene matice na tvoj antenski kabl, a zatim takav kabl sa maticom (naravno + pol treba bar 1cm da viri iz matice) našrafi na ulaz na kartici.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.