podigao sam sistem, posle instaliranja driver-a za grafiku, to jest restarta poceo je da pisti i to jedan dugacki BIP i dva kratka, probao sam cmos, ali ne uspeva, u nadi da nije grafika prsla...savet molim
od ploce do ploce zavisi sta znace ti beep signali...najbolje je da preko googla potrazis po oznaci tvoje ploce sta znace ti beep signali...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: podigao sam sistem, posle instaliranja driver-a za grafiku, to jest restarta poceo je da pisti i to jedan dugacki BIP i dva kratka, probao sam cmos, ali ne uspeva, u nadi da nije grafika prsla...savet moli ::
Mala je verovatnoca da si je pretupao sa drajverima,bili oni krivi ili,ili ne.Pokusaj da je pazljivo izvadis iz slota,pa je ponovo stavi,tako uradi i sa memorijom. Mislim da je to samo puka slucajnost sto se neka komponenta pobunila prilikom restarta.
To nema veze sa drajverom za grafičku, nije do toga. Proveri dal` si nabo sve komponente kako treba, možda ih izvučeš i nabodeš ponovo. Ako neće, povadi sve kartice osim minimuma za rad (VGA, 1 štap memorije) i probaj. Ako neće ni tad, pozajmi grafu i memoriju od nekog i probaj sa tim. Ako ovo ne upali, ploča je crkla.
ploca ne moze da crkne dok god pusta zvucne signale...to je znak da je ploca ziva!!!TACNA oznaka ploce+ beep codes kucas na google i saznas tacno sta znace ti beep signali...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: To nema veze sa drajverom za grafičku, nije do toga. Proveri dal` si nabo sve komponente kako treba, možda ih izvučeš i nabodeš ponovo. Ako neće, povadi sve kartice osim minimuma za rad (VGA, 1 štap memorije) i probaj. Ako neće ni tad, pozajmi grafu i memoriju od nekog i probaj sa tim. Ako ovo ne upali, ploča je crkla :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.