pokusao sam da uparim dve ATI HD 3850 grafe u crossfire rezim, al od tog posla nema nista ! ati ccc prikazuje da je crossfire disabled i prikazuje da je druga grafa u crnom pcie slotu (x16 x1) disabled, zasto ?. obe grafe su instalirane najnormalnije i u device manageru ih obe prikazuje a ploca je asus P5K sa podrskom za crossfire (chipset p35). skinuo sam poslednji ati ccc i drajvere, da li neko zna u cemu je problem ? prilozio sam i neke slike da vidite
rade karte iste serije bilo kog proizvodjaca, na primer sve 48xx mogu da se upare... Takodje ni taktovi nemaju veze, Crossfire tehnologija podrzava to da karte rade na razlicitim taktovima...
koristim win 7 x86 sa najnovijim drajverima nije radilo nista kao na slici (nisam imao opciju za crossfire) i u GPU-Z pisalo mi je HD3850, a onda sam instalirao drajvere sa cd-a od asus kartice, znaci mnogo starije i u ccc sada imam ENABLE crossfire ali opet prijavljuje samo jednu karticu. u GPU-Z sada stoji crossfire disabled(crossfire available) i pise EAH 3850 ! znaci nesto sam kao uspeo ali opet isto, kad pokrenem crossfire samo trepne i vrati se kao da nista nije bilo !?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.