:: Samsung SpinPoint F3 500 GB :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: vidim da ovaj model samsunga ima 16mb kesa a wd 32 mb pa me interesuje dal ima tu neke razlike
Nema razlike, čak je i ovaj Samsung nešto brži od pomenutog WD-a.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: :: Samsung SpinPoint F3 500 GB :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: vidim da ovaj model samsunga ima 16mb kesa a wd 32 mb pa me interesuje dal ima tu neke razlike
Za 7000 RSD ima Samsung SpinPoint F3 1 TB HD103SJ koji oduvava sve 1 TB hard diskove pred sobom.
:: odgovorio ti je onaj medjed gore, a ako hoces dodaj jos 2000din i kupi 1tb wd black false 16m :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Negde sam video taj Samsung F3 od 750 al ne mogu se setim gde.... U svakom slucaju imas u WinWi*-u Samsung F3 500Gb 16 Mb za nekih 5300 din, odlican je i taj...
:: imas u benchhouse-u na akciji :: HDD SATA2 7200 640GB WD Green Power WD6400AARS, 64MB 3 godin :: za 4.889,00 din mislim da je odlicna kupovina : :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ma da cu razmisliti i o tome hvala u svakom slucaju ::
uzimaj 1tb, dzabaluk su, uvek treba veruj mi, zacas se napuni i ovaj sa 640gb, osim ako ne snimas na hard 100-nak igrica i ne trpas serije filmove, onda ti i ne treba bas veliki hard, ali opet bi ja uvek uzeo 1tb jer se stvarno prejeftini. pozdrav
Bolje mu je da uzme taj Samsung i pored razlike od 140GB za WD, jer je green serija ekološka, za storage, bolji je Samsung za sistem.
Be the change you want to see in the world.
:: 600 dinara ti je razlika za 140GB u WD Green koji ti je naveo Bear.. :: :: Taj Samsung što hoćeš da uzmeš em ima manji cache, em ima manje GB.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: hvala za ovaj benchhouse upravo sam nasao isti hard :: :: :: :: :: :: HDD SATA2 7200 500GB Samsung SpinPoint F3 SAHD502HJ,16MB :: :: 4.299,00 din
Nakon dosta utrošenog vremena tražeći brze hardove za RAID izbor je pre dve nedelje pao na dva Samsung-a F3 HD502HJ. Presudna je bila brzina i još je bila ekstra cena. Prezadovoljan! Ako ti je bitna brzina ne obraćaj toliko pažnju na cache.
Ne bih bas rekao. Samsung F3 1 TB je brzi, hladniji, tisi i verovatno pouzdaniji od Seagate-a. Evo ga kod mene jedan, radi ko zmaj jos od Novembra. Toliko je brz, da na pocetku nisam verovao. Jos je i neverovatno tih i hladan, skoro necujan. Moram da se priblizim skroz da bih sasvim nesto malo cuo kako on radi. Takodje je hladan veoma. Uglavnom stoji na 29c.
Jel moze bolje od ovoga?
:: Seagate Barracuda 1TB 7200.12 32MB...sto se tice kombinacije brzina + pouzdanost, nema im premc :: :: :: D E M I G O D :: ::
evo ja kazem da ne moze da se primeti razlika sto se tice tisine, Seagate je izuzetno tih hard, isto kao i Samsung, ni jedan ni drugi nije tisi, hladniji i sporiji, tu su negde, jedino je Samsung F3 za nijansu brzi, ali sto se pouzdanosti i otkazivanja tice, Seagate pobedjuje, ne racunajuci prosle lose serije...ali ja bih pre isao na WD Black (iako ga ne volim), kupio bih ga, samo zato sto ima 5god. garancije, to mnogo znaci za hard disk. Sto se pak storage-a tice, HITACHI bez razmisljanja bih uzeo.
:: Ne bih bas rekao. Samsung F3 1 TB je brzi, hladniji, tisi i verovatno pouzdaniji od Seagate-a. Evo ga kod mene jedan, radi ko zmaj jos od Novembra. Toliko je brz, da na pocetku nisam verovao. Jos je i neverovatno tih i hladan, skoro necujan. Moram da se priblizim skroz da bih sasvim nesto malo cuo kako on radi. Takodje je hladan veoma. Uglavnom stoji na 29c :: :: Jel moze bolje od ovoga? :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Seagate Barracuda 1TB 7200.12 32MB...sto se tice kombinacije brzina + pouzdanost, nema im premc :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.