Kako u pogledu hardvera, tako i drajvera i prateceg softvera (tu mislim i na third party poput Riva T., NiBitor-a..., ne samo na ono sto sama NV lansira).
Jebo te jel moras da kvaris veselje i da non stop spamujes protiv nvidije.. Pa ako se i zajebao pusti nas da se radujemo..
Za min fps svi hvale na netu i to je jako bitno.. 4 FPS-a u averag isto takodje nije za poceniti ni najmanje! Stalker takodje veliki pomak..
Evo sta kaze user : `I confirm with all you are all benchmark results of the 256.76 drivers are real.`
Inace probali su jos neku useri i imaju odlican pomak.Svi su prezadovoljni..
Tomorrow I will publish the test results of the 256.76 drivers with Battlefield Bad Company 2 and I will give us the link download of this driver tomorrow.
realno veci pomak samo u metro 2033 koji je neoptimizovan i gde drajveri najvecu ulogu i igraju, sve ostalo je mali pomak. eto npr crysis sa 39 na 40 fps, call of juarez sa 49 na 50 (min sa 18 na 20) cak je u bc2 u min fps i podbacio sa 58 na 53. Kad sam poceo da citam temu stvarno sam pomislio da ce dobitak biti barem 10%
Brutalno, ogroman pomak itd... Pa nije, morate malo da budete realni... Ako je vama draze da zivite u zabludi onda ok...
Sky ti si emotivno vezan za nVidia-u kao i neki ovde, volis da cujes samo sto tebi odgovara i to je najveci problem....
Ja uopste nisam precizan toliko i ne obracam paznju tolik ona sitnice, al posto kazes da jesam, aj ovako, pogledaj Metro test vidi koliko je prvo merenje frejmova 10k drugo je 6k, znaci prvi put mu je fraps bio dosta duze upaljen, i ti sad na osnovu tog poredjenja koje uopste nije dobro zakljucujes koliki je pomak itd...
Previse si se zaneo i ne obracas paznju na neke stvari, druga stvar lik je sam naglasio za Dirt2 takodje da nije dobro, i sad sam ja kriv sto sam samo naglasio da nije ?!?
@eseses
Ati drajveri su sasvim ok, meni licno nisu pravili problem isto kao sto nisu ni nVidia dok sam imao, i smatram da su drajveri i nVidia-e i Atija sada odlicni.
Ovde uospte nije bilo to u pitanju nego neka nerealna poredjenja.
Nadji gde sam napisao da je driver los, ja sam rekao da je ok, samo sam mnogo vise realan od vas pa se ne uzbudjujem toliko i ne spominjem neke ogromne, neverovatne, brutalne pomake kojih nema...
Prokomentarisao sam na temu, imam pravo da kazem sta hocu.
Iskreno, nisam ni gledao link, već sam pogledao rezultate koje je Sky stavio, pa me je to jako zapanjilo, jer su stvarno rezultati vrhunski sa novim drajverom. Međutim, sad ova priča...
Realan? Ponekad preteruješ, ali može da se kaže da si realan :D :D :D Ja za sebe kažem da sam realan, dobro, možda nekad preterujem, ali to je samo mala šala. Ne bežim od istine.
Naravno da imaš pravo da komentarišeš, to niko ne može da ti zabrani.
Opet, kad pogledaš sa strane, i ovaj pomak na bolje je extra, s` obzirom šta se sve izdešavalo nVidia-i u poslednje vreme.
The Way It`s Meant To Be Played
:: @eseses :: :: Ati drajveri su sasvim ok, meni licno nisu pravili problem isto kao sto nisu ni nVidia dok sam imao, i smatram da su drajveri i nVidia-e i Atija sada odlicni :: :: Ovde uospte nije bilo to u pitanju nego neka nerealna poredjenja :: :: Nadji gde sam napisao da je driver los, ja sam rekao da je ok, samo sam mnogo vise realan od vas pa se ne uzbudjujem toliko i ne spominjem neke ogromne, neverovatne, brutalne pomake kojih nema.. :: :: Prokomentarisao sam na temu, imam pravo da kazem sta hocu :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
@TheBear E sad vec kakis..Nisam dzabe u naslovu stavio Meod precizan lik da mi je sad nesto zasmetalo tvoje postovanje i ako uvek imas teznju da kritikujes nv po svaku cenu.. Takodje vidis da sam se nasalio rekavsi da nas pustis u veselju..Nije valjda da si to bukvalno shvatio?Ja nemam 13 godina da bi se zamajavao sa ovakvim glupostima.. Kakve su to nebuloze ,emotivno vezivanje i sl?Mislim sad vec vredjas! Da sam emotivno vezan u mom kucistu bi sad bilo dva GTX470 ali ja Fermi proizvodn ne smatram vrednim jel nije to to tj nisu ispunili ocekivanja.
Vidi ako vec obracas pasnju na detalje..Od sad obracaj mada sad i nemas mogucnosti jer driveri i nisu nesto ali ako budu..Izvlaci uvek razliku koliko u realnom gamingu imas daleko veci pomak sa nVidia nego sa ATI driverima..Eto to cisto da ti nabacim kad vec hoces da pratis detalje..
A sto se ovog drivera tice,momak kaze da su testovi verodostojni i da ce izbaciti jos.. Eto ne moramo verovati njemu,nek je i pogresio u setovanju ali sacekacemo neke druge.. Imas tamo za jos jednog lika koji se javio i kaze da je u Dirt igri zaista veliki skok i da se podudaraju testovi.. Eto ja nemam GTX4xx kartu pa ne mogu da tvrdim nista..Sacekacemo jos neke usere.Ima driver da se skine pa nek probaju.. Imaju ih likovi na benchmarku.Kod nas ce to biti jos bolje i brze reseno..
P.S.Zamolio bih te da ne izleces sa tim ispadima,ako se salimo salimo se,,Ipak ja nisam balavac da bi sa mnom tako razgovarao.Kad te vec gotivim ko coveka i postujem bio bi red da i ti mene ok?
Ako sa svakim narednim driverom naprave ovakav ili sličan pomak, kroz par izdanja dobiješ potpuno drugačiji užitak u igri. Baš lepo, ja sam sa poslednjim ATI-jevim driverima dobio skok za oko 2 fpsa po igri, ali ovo je baš dobro!
Ovo su prvi drajveri koje nisam mogao ni instalirati,a kamoli da radi,jedino mozda sa ovim GTX karticama,a ni sa modded infom ne radi,tako da mislim da su samo za GTX dobre,ako nekom uspeo da radi na drugim karticama bas me zanima dal radi nesto,posto mnogi javili da nisu mogli ni da pokrenu nijednu jedinu 3d igru...
Ako im da ovoliko ubrzanje driver svaka njima cast, mada je meni sve ovo sumnjivo, jel skok od 50 fps sa novom verzijom drivera verovatno dosada u istoriji nije zabelezen :).
@eseses ti si jedini ovde imao neke nesnosne probleme sa ATI driverima, ja vrtim ATI 5 godina i imao sam samo 1 problem do Crysis-a je bio, ali tipa nece da radi igra zato sto je ATI nije to to. Imao sam situaciju sa nVidia mobile driverima da skinem tacno driver za nVidia 8200 mobile i samo mi driver prikaze you can not install driver, there is not compatibile hardware ?????
@BEmpire Gde si modovao inffo?Jel imas taj modovani file?Ja sam pokusao ali kod mene nece da prodje.. @Gile skok jeste velik zato sto je to nVidia,predji na zelene pa ces imati ovakve performanse :)
koliko god da je dobar drajver,daj bre dokle da se mazemo i lazemo ne moze da bude toliki skok u performansama,bilo da je ATI ili NVIDIA,ili ma koji chip...mislim nerealno totalno... sta sad si imao 70fps onda odjednom 120...hahahha MA DA..a sledeci vozac idemo na 200fps
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Ma da, jedini sam ja u celoj Srbiji imao problem sa ATI-jem... Važi.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: @eseses ti si jedini ovde imao neke nesnosne probleme sa ATI driverima, ja vrtim ATI 5 godina i imao sam samo 1 problem do Crysis-a je bio, ali tipa nece da radi igra zato sto je ATI nije to to. Imao sam situaciju sa nVidia mobile driverima da skinem tacno driver za nVidia 8200 mobile i samo mi driver prikaze you can not install driver, there is not compatibile hardware ???? :: :: Pozdrav!
Koliko je ljudi na ovom forumu imalo problem sa 5xxx i 4xxx serijom osim tebe ?
Pozdrav!
:: Ma da, jedini sam ja u celoj Srbiji imao problem sa ATI-jem... Važi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: @eseses ti si jedini ovde imao neke nesnosne probleme sa ATI driverima, ja vrtim ATI 5 godina i imao sam samo 1 problem do Crysis-a je bio, ali tipa nece da radi igra zato sto je ATI nije to to. Imao sam situaciju sa nVidia mobile driverima da skinem tacno driver za nVidia 8200 mobile i samo mi driver prikaze you can not install driver, there is not compatibile hardware ???? :: :: :: :: Pozdrav!
Vasi vozaci prolaze non stop kroz crveno zato vam karte i stucaju i padaju performanse u igrama jer ne postujete pravila,mora da se koci... nVidia bato 200 iz mesta bez kocenja,zeleno,nema stajanja,pun gas :) :) :) :) :)
Al zato kad okine u zid pod imenom ATI razlupa se sva, a ATI i dalje stoji i krca taj vas fancy audi sto ga rade u CUDA-i :). Znas li ti basnu sa kornjacom i zecom. Trkali se kornjaca i zec i zec trci trci umori se i legne zaspi, a kornjaca lagano prodje i prestigne zeca i pobedi ga u trci. Znaci zec je nVidia, kornjaca je ATI :).
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.