klokovana- gpu 900mhz,mem 1300mhz,bez dizanja voltaze radi extra vec na gpu 930mhz,mem1350mhz volt na 1,2 ona prodje ati overdrive test ali kad krenem neku igru ili 3dmark vantage izbaci mi crn ekran sa poprecnim sivim,sitnim prugama. u cemu je stvar???
p.s prodje ona ati overdrive test i na gpu960mhz,mem1380mhz al se opet isto desava(posle 2-3 min u igrama i posle prvog testa za grafiku u 3d mark vantage izadje isti ekran)
Re: pitanje u vezi oc asus hd5770(cu core)graficke
19.05.2010. 14:30
status: user broj poruka: 6502
GSOD dobijas jer je verovatno nestabilna memorija, mozda i GPU probaj da smanjujes prvo memoriju po 10Mhz pa probaj igre i vidi dal puca tako smanjuj dok ne bude ok...
Al taj ekrran je 90% sam siguran zbog memorije, GPU ces moci jos verovatno...
Skini Afterburner za klokovanje nemoj iz overdrive-a jer imas granicu na 960....
:: klokovana- gpu 900mhz,mem 1300mhz,bez dizanja voltaze radi extr :: vec na gpu 930mhz,mem1350mhz volt na 1,2 ona prodje ati overdrive test ali kad krenem neku igru ili 3dmark vantage izbaci mi crn ekran sa poprecnim sivim,sitnim prugama. :: u cemu je stvar?? :: :: p.s prodje ona ati overdrive test i na gpu960mhz,mem1380mhz al se opet isto desava(posle 2-3 min u igrama i posle prvog testa za grafiku u 3d mark vantage izadje isti ekran)
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647487. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.