Ovako, imam EVGA 6800XT 256mb ddr2 128bit AGP grafiku, ona mi je na ploci P5P800, i u poslednjen vreme, prilikom podizanja biosa, pa na onaj pocetak kad pokazuje sliku o ploci, tu mi izbacuje bele linije i tacke, kad udjem u bios isto tako, cas ih ima, cas se izgube, posle kad podigne windows, sve normalno radi...
Da li neko moze da mi kaze o cenu je tu rec i da li ima leka ili je graficka pred crkavanje?
...mirise mi na novo, iskreno... ta grafa je stara sigurno jedno 6 godina ako ne i vise...
Pozz...
@Vladalesje:Druze kao sto ti kolega rece ta karta je stara minimum 6 godina,plus je oznaka XT kod nVidije u prevodu golo govno,tako da ti lepo sarani doticnu i javi se posle da ti pomognemo u izboru druge.
Pozz.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Bliži joj se polako kraj karijere, klasični simptomi hladnih lemova. Kontaktiraj našeg usera servispc, on ti možda može praktično pomoći :: ::
U jednom kompu već 7 godina imam ati 9200pro sa potpuno istim simptomima, Bios i bootscreen puni linija i tačaka ali čim digne driver sve savršeno radi. I ja sam mislio da joj je blizu kraj ali evo već 5 godina šljaka ko leptir. Što kažu ljudi, budi spreman na to da će da izdahne ali koristi je do poslednjeg daha.
Živ bio!!!
:: Ovako, imam EVGA 6800XT 256mb ddr2 128bit AGP grafiku, ona mi je na ploci P5P800, i u poslednjen vreme, prilikom podizanja biosa, pa na onaj pocetak kad pokazuje sliku o ploci, tu mi izbacuje bele linije i tacke, kad udjem u bios isto tako, cas ih ima, cas se izgube, posle kad podigne windows, sve normalno radi... :: :: Da li neko moze da mi kaze o cenu je tu rec i da li ima leka ili je graficka pred crkavanje? :: :: ::
U zamenu za 6800xt naleteo sam na karticu HIS Excalibur RADEON 9800 PRO IceQ Platinum 128MB 256bit agp, i pazario sam je, jel zna neko kako se pokazala ova kartica i kakva je u odnosu na ovu 6800xt?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.