Re: Re:Nije bezveze i nije spamovanje. Pogresna je formulacija...
18.05.2010. 15:28
status: user broj poruka: 11001
post-a - trebalo je da bude `Vantage 1.02 - treba mi link za download`. Ova adresa mnogima ce dobro da dodje, ne samo Veljchy-ju. Nema smisla obracati se nekome licno, u ovom i ovakvom slucaju...
Inace, link prema fajlu postoji i u okviru Guru3D.com, pa ko voli, nek` izvoli.
:: Nema na čemu. Sve što te zanima, slobodno pitaj na mail, da ne bi bezveze postavljao teme :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Mora... Mora dosta toga da se uradi po pitanju ovog foruma, a kad će to da se sredi niko ne zna. Uglavnom, mi tu ništa ne možemo. Ja se nadam nekim novinama, nada poslednja umire.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Mora forum da se pegla i to dobro......neko mora manje više da bude prisutan i reimenuje teme kako treba i sortira ih prema sadržaju :: ::
Kad se kukolj i ljigavci ociste onda ce forum i imati neki znacaj..Ali posto ovo godinama traje i govna se natalozila od toga nema nista!
@Eseses Sta ti sad glumis nekog frajera..Kao teme se samo za tebe otvaraju..Sta ti mislis ko si?Zeleni mafijas a?Cccccc..Loptu pa na igraliste :) :) :) :) :)
:: Znao sam da si ljubomoran... : :: :: Nisi valjda mislio da si ovde jedini faca, a :: :: Ma kakva lopta, devojka, pa u šetnju :) :) :) :) : :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: @Esese :: :: Sta ti sad glumis nekog frajera..Kao teme se samo za tebe otvaraju..Sta ti mislis ko si?Zeleni mafijas a?Cccccc..Loptu pa na igraliste :) :) :) :) : :: :: :: :: P.S.Osecam da je tuzibaba vec prijavila faq-a. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.