Ovako resio sam da nadjem neki nesrecni kuler za ovo. Znaci 2 kulera koji se 100% montiraju na Gainward 4850 ne mogu da se montiraju poslao u servis i kaze ne mogu u pitanju su TT Duorb i Cooler Master Cool Viva Pro. Sta da joj nesrecnoj radim. Ne zelim da je prodam u ovakvom stanju i da zajebem nekoga. Unapred zahvalan. U pitanju je Gainward 4850 single slot, granciju nemam.
Nisam iz bg-a :). Nije meni frka da ja ovo ne umem da montiram ako je idejno resenje dobro odradjeno, tipa uzmem TT Duorb ali nema bracket-a, da ga pravim ? Radio sam ja mnogo zajebanije stvari od ovoga, ali da ce ovo sve ovoliko da se iskomplikuje nisam znao :). I sto je najbitnije WinWin vise nema TT Duorb :).
Ako nisi dobio drzace uz kuler onda je neko pokusao da te zezne. Montirao sam vise tih kulera i na 4850 i na 8800gt bez ikakvih problema. Uostalom pogledaj na sajtu TT-a sta se dobija u pakovanju:
Ovaj kuler verovatno nije skup, a 100% bi ohladio 4850 bez problema trebalo bi da moze da se namontira, imam slican na mojim 5750 one su default isle s takvim kulerom i hladi super.....
Imam 4850 Powercolorovu sa tim kulerom i temperatura mi je u desktopu 31 stepen, max 36, ne znam koliko je u igrama i testovima... Extra je kuler. Dosta je tih.... Svaka preporuka...
Nemoguće, visok je 51mm, što znači 3 slota (zajedno sa kartom) i kolje se sa četvrtim. Možda ne dira četvrti ali ima samo par mm lufta. edit: Sad premerih, ipak ima solidnih 5mm distance do 4-tog slota. Znači 3-slot cooler.
:: :: :: :: :: Ali taj L2 sa grafom zauzima 4 slota :: :: :: :: :: :: :: :: To uopste nije tacno. Dva slota zauzima...
:: Nemoguće, visok je 51mm, što znači 3 slota (zajedno sa kartom) i kolje se sa četvrtim. Možda ne dira četvrti ali ima samo par mm lufta :: edit: Sad premerih, ipak ima solidnih 5mm distance do 4-tog slota. Znači 3-slot cooler :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ali taj L2 sa grafom zauzima 4 slota :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Ivan012345 - bem li ga, izgleda mi identično. Izgleda da su ga naručili od arctica samo malo skraćene visine.
@TheBear - uzeo sam juče S1 rev2, koji je dual slot i prišrafio tanak (12mm) skythe 12-cu fen i nadao sam se da će mi poštedeti 3-ći slot. Ali nema leba, tri slota pa to ti je.
Pa da S1 pasivni bi bio dual slot, ali sa fanom mora 3, kao i svaki njihov kuler sa ventilatorom, al nije to strasno, obicno ljudi imaju mesta na ploci, evo kod mene na DFI karte dve dual slot mi zauzimaju 4 slota pa imam jos 3 slobodna, u jednom mi je dialup modem.....
:: @Ivan012345 - bem li ga, izgleda mi identično. Izgleda da su ga naručili od arctica samo malo skraćene visine :: :: @TheBear - uzeo sam juče S1 rev2, koji je dual slot i prišrafio tanak (12mm) skythe 12-cu fen i nadao sam se da će mi poštedeti 3-ći slot. Ali nema leba, tri slota pa to ti je :: :: ::
Napokon se desilo ono sto sam ocekivao 2 god. :), riknuo je ventilator na 4850 vise se ne okrece :). E sada jel 100% sigurno da ce da se L2 Pro namontirati na 4850, gledao sam po netu i nema frke, ali uverite me, jer ako ga porucim i ne namontira se izgubio sam 1200-1500 dinara :).
Zazmuri i broj do sto, a onda naruci pa sta bude...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Napokon se desilo ono sto sam ocekivao 2 god. :), riknuo je ventilator na 4850 vise se ne okrece :). E sada jel 100% sigurno da ce da se L2 Pro namontirati na 4850, gledao sam po netu i nema frke, ali uverite me, jer ako ga porucim i ne namontira se izgubio sam 1200-1500 dinara :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.