AGP 1x/2x - 1.5V or 3.3V AGP 4x - 0.8V or 1.5V AGP 8x - 0.8V
Znači, možeš. AGP standard je unazad, a takođe i unapred kompatibilan sa oprezom da: 1.5 v kartica, znači 8x / 4x+ ne možeš stavljati u 1x / 2x slotove od 3.3v.
Hteo sam reći da će razlika biti osetna u odnosu na GeForce, sad što su i jedna i druga zastarele, to je već drugo pitanje, koje duskons nije ni postavio.
Pa sta mi vi preporucujete! Da je uzimam ili ne? Sin bi da igra neki fudbal iz 2008 i jos neke tako igrice stare oko 1-3 god. Pa ako to nece raditi sa tom karticom, necu je ni uzeti!
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Pa sta mi vi preporucujete :: Da je uzimam ili ne :: Sin bi da igra neki fudbal iz 2008 i jos neke tako igrice stare oko 1-3 god :: Pa ako to nece raditi sa tom karticom, necu je ni uzeti :: ::
kupi sinu loptu pa neka igra fudbal .. nisi napisao koja je ploca u ? .. pretpostavljam da je intel u pitanju jer su oni davili sa 4x agp-om .. e pa u taj slot sa 1.5v only neces moci da stavis bilo koju agp 8x karticu ... pogotovo ne igracku karticu jer sve rade na 0.8v .. hd2600 nece raditi sigurno .. 9250 bi trebalo da radi .. ali od 9550 pa na vise - nista..
objasnio je bax vec, x4 i x8 su kompatibilni, ajd da ponovim: AGP standard je unazad, a takođe i unapred kompatibilan sa oprezom da: 1.5 v kartica, znači 8x / 4x+ ne možeš stavljati u 1x / 2x slotove od 3.3v. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: :: :: kupi sinu loptu pa neka igra fudbal .. nisi napisao koja je ploca u ? .. pretpostavljam da je intel u pitanju jer su oni davili sa 4x agp-om .. e pa u taj slot sa 1.5v only neces moci da stavis bilo koju agp 8x karticu ... pogotovo ne igracku karticu jer sve rade na 0.8v .. hd2600 nece raditi sigurno .. 9250 bi trebalo da radi .. ali od 9550 pa na vise - nista. :: :: vreme je za neki update .. celog sistema
jos kazi koliko si spreman da izdvojis za kartu pa da ti preporucimo. evo neke smernice: za 5-15 evra ne vredi kupovati kartice, neces osetiti razliku, preko 30-35 evra su toliko jake da da ce ti procesor biti usko grlo, znaci nesto u tom opsegu... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: U pitanju je ploca ASUS P4S533-M :: sa Intel P4 procesorom od 1,7GH :: i imam 1GB DDR memorij :: napajanje mi je ANS 400 :: :: ::
Trazicu ja graficku po oglasima i nemoram je odma kupiti. Samo me interesuje koja bi mi dobro dosla uz ovo sto imam sad da znam sta da trazim! Ako bi mi odgovarala ova Ati sto sam napisao na pocetku teme, ja cu je uzeti. A ako mi ona nista nebi pomogla u igranju igrica starih 1-3god onda je suludo davati novac!
ajd ponovo da ti ponovim, okacio sam ti link, gledaj nesto iz sredine liste, tu 9250 ces naci na samom dnu, to ti dovoljno govori ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Trazicu ja graficku po oglasima i nemoram je odma kupiti :: Samo me interesuje koja bi mi dobro dosla uz ovo sto imam sad da znam sta da trazim :: Ako bi mi odgovarala ova Ati sto sam napisao na pocetku teme, ja cu je uzeti :: A ako mi ona nista nebi pomogla u igranju igrica starih 1-3god onda je suludo davati novac :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647285. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.